Libnet.ro
UNICEF

21:02

Victor Ponta, ATAC la adresa Guvernului cu privire la legea pensiilor: AU UITAT de persoanele cu dizabilitati

B1 B1,
Victor Ponta, ATAC la adresa Guvernului cu privire la legea pensiilor: AU UITAT de persoanele cu dizabilitati

Legea pensiilor a trecut de Senat fara sa fie discutata, iar in proiect s-a uitat de persoanele cu dizabilitati, a declarat Victor Ponta, presedintele Pro Romania, in cadrul unei conferinte de pesa, de. continuă pe B1

Victor Ponta DEMASCA planurile Guvernului: Daca au bani, de ce maresc pensiile din 2021? Nu putem sa-i mintim pe pensionari ca vor primi ceva in 2021 daca voteaza cu cine trebuie(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii din formatiunea pe care o conduce au depus un amendament la legea pensiilor, care prevede ca aceasta se.

Anunt important facut de ministrul Muncii! Legea pensiilor va fi dezbatuta in Parlament la inceputul saptamanii viitoare

Ministrul Muncii Marius Budai a anuntat, vineri, ca Legea pensiilor va fi dezbatuta in Parlament la inceputul saptamanii viitoare, respectiv luni si marti in comisiile de specialitate, urmand ca apoi.

VICTOR PONTA: Subventiile partidelor politice sa mearga la bugetul de pensii

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca va propune ca timp de un an partidele sa nu mai primeasca subventii de la bugetul de stat, iar banii sa mearga la bugetul de pensii.

Victor Ponta, ANUNT CUMPLIT pentru milioane de romani: Pensiile vor fi mai mici in luna ianuarie

Victor Ponta a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca in luna ianuarie pensiile romanilor vor fi mai mici. Asta pentru ca, sustine liderul Pro Romania, Guvernul nu a tinut cont de cresterea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )