Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: Cand vezi atata aroganta si miopie politica - am fost elegant si nu am spus prostie...

B1 B1,
Victor Ponta, atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: Cand vezi atata aroganta si miopie politica - am fost elegant si nu am spus prostie...

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac dur la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, dupa ce acesta a respins ideea unei unificari a opozitiei. intr-o postare pe Facebook, fostul premier. continuă pe B1

Tariceanu, atac dur la Ludovic Orban: N-ai cum sa-i educi pe toti neavenitii din politica. Mai sunt si tampiti si dementi

Calin Popescu Tariceanu s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban in contextul in care a fost intrebat de plangerea penala pentru inalta tradare depus de liderul PNL impotriva.

Ludovic Orban, atac la USR: Mi s-a parut chiar deplasat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a afirmat joi ca i se pare neinspirata invitatia adresata Laurei Codruta Kovesi in USR, facuta de liderul Uniunii,Dan Barna, si ca acesta a vrut sa se lipeasca de.

Ludovic Orban exclude ideea de unificare a opozitiei: PSD s-a dus atat de tare in cap, incat...

Liderul PNL Ludovic Orban exclude ideea de unificare a opozitiei pentru anul electoral 2019, declarandu-se convins ca PSD se afla in cadere libera, iar ALDE nu va supravietui, informeaza.

Ludovic Orban: Parerea mea e ca Dragnea va fi omorat de colegii lui, pentru ca duce PSD-ul la vale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seara ca el crede ca prin deciziile pe care le ia, Liviu Dragnea va ajunge sa termine omorat de colegii lui pentru ca va face in asa fel incat PSD sa nu mai aj.

Scandal monstru in PNL. Ludovic Orban este atacat din interiorul partidului

Scandal monstru in PNL. Ludovic Orban este atacat din interiorul partidului in ciuda apelului la unitate. Liberalii ii reproseaza acestuia modul dictatorial in care conduce partidul, dar si faptul ca tot mai m.

Razboi in PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strang semnaturi pentru demiterea sefului de partid (VIDEO)

Razboi total in PNL. Se strang semnaturi pentru demiterea presedintelui liberal Ludovic Orban. in ultima perioada, colegii de partid l-au criticat dur pe seful PNL pentru directia in care se indreapta.

Alina Gorghiu: PNL trebuie sa colaboreze cu UDMR, ALDE si inclusiv cu Victor Ponta

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a declarat joi ca PNL trebuie sa-si faca o strategie pentru toamna. Fostul presedinte PNL sustine ca este necesar ca liberalii sa incepa discutii si negocieri cu mai multe formatiuni politice cum ar fi UDMR, ALDE sau Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

Planul PNL pentru a da jos Guvernul Dancila. Dialog cu UDMR, ALDE si Victor Ponta

PNL trebuie sa negocieze cu UDMR, ALDE si Victor Ponta pentru a da jos in sesiunea din toamna Guvernul Dancila. Asta sustine senatorul PNL, Alina Gorghiu, potrivit careia negocierile pentru trantirea guvernului.

Plan din interiorul PNL pentru trantirea Guvernului Dancila: negocieri cu UDMR si ALDE, inclusiv cu Victor Ponta

PNL trebuie sa negocieze cu UDMR, ALDE si Victor Ponta pentru a da jos in sesiunea din toamna Guvernul Dancila. Asta sustine senatorul PNL, Alina Gorghiu, potrivit careia negocierile pentru trantirea guvernului Dancila ar trebui incepute de astazi.

Vasile Dincu, despre jocul politic al lui Victor Ponta: Sprijina PSD

Fostul ministru Vasile Dincu spune ca Victor Ponta sprijina PSD, fara sa isi dea seama. Si-a programat foarte prost propria lui cariera, propiile lui reactii si ar fi putut sa insemne inca ceva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )