Libnet.ro
UNICEF

12:31

Victor Ponta, atac la rupere la Codrin Stefanescu: Un bufon al lui Vadim Tudor. O caricatura a fostului PRM

B1 B1,
Victor Ponta, atac la rupere la Codrin Stefanescu: Un bufon al lui Vadim Tudor. O caricatura a fostului PRM

La scurt timpul dupa ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor. continuă pe B1

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Codrin Stefanescu, atac fara precedent la adresa lui Ponta: L-am avut pe dracu presedinte de partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a avut un atac foarte dur la adresa lui Victor Ponta, fost premier si presedinte al formatiunii, sustinand ca acesta a lucrat de la bun inceput impotriva partidului.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat /Vom detensiona toata aceasta situatie luni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii, noteaza news. ro. El a spus ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor Ponta, acum dracul nu a fost identificat si, probabil, este din afara partidului. Tudose nu e Grindeanu, vom detensiona toata aceasta situatie luni, a sustinut Stefanescu.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii.

Codrin Stefanescu, reactie in SCANDALUL momentului. Ce spune despre DEMISIA lui Carmen Dan

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza si el in scandalul iscat pe tema demisiei/demiterii ministrului de Interne, Carmen Dan. Codrin Stefanescu a declarat, la RFI, ca.

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. Este unul din exteriorul partidului

Codrin Stefanescu a comentat in emisiunea Descoperiti situatia tensionata din interiorul PSD. Secretarul general-adjunct al PSD a comentat ca dracul si-a bagat coada in.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze. Sunt necesare lamuriri foarte urgente din partea premierului si a ministrului de Interne

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute urgent si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze

Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din Guvern. O spune la RFI secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute 65506;urgent65506; si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Codrin Stefanescu, despre o posibila inlocuire a lui Mihai Tudose din fruntea Executivului

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD a discutat despre conflictele interne din partid, despre relatia Dragnea - Tudose si despre o posibila demisie a premierului. Momentan nu i-a cerut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )