Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta, cel mai mare INAMIC al lui Toader: Prostia, lasitatea, minciuna si ticalosia si-au dat mana

B1 B1,
Victor Ponta, cel mai mare INAMIC al lui Toader: Prostia, lasitatea, minciuna si ticalosia si-au dat mana

Fostul premier, Victor Ponta, s-a declarat impotriva legii recursului compensatoriu care a intrat in vigoare joi, fiind de parere ca acest lucru are efecte inacceptabile. in plus, Ponta spune,. continuă pe B1

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

VIDEO Cornel Penu, cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni

Eveniment de neuitat, gazduit astazi de Colegiul National BP Hasdeu din Buzau. Cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, legendarul Cornel Penu, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni. Absolvent al Liceului Hasdeu, Penu a venit la Buzau pentru a lansa cartea Penu. A apara. A castiga. A trai, lucrare scrisa de marele handbalist impreuna cu jurnalistul sportiv Cristian Geambasu, si el absolvent al colegiului Hasdeu.

IKEA incepe constructia celui de-al doilea magazin din Romania, cel mai mare din sud-estul Europei

Reprezentantii IKEA Romania au anuntat ca au primit autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, care va deveni cel mai mare din sud-estul Europei.

Cel mai mare secret al Clejanilor a iesit la suprafata. Fulgy, de fapt, NU este...

Viorica si Ionita de la Clejani au doi copii, pe Margherita si pe Fulgy, dar putini stiu, insa, un secret al acestora. Cei doi au secret pe care nu l-au dezvaluit pana acum. Chiar daca toata.

Cel mai bogat om de afaceri din Japonia vrea sa investeasca peste 800 de miliarde dolari in startup-uri IT din toata lumea

Grupul SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, isi va creste investitiile in firme si proiecte tehnologice la colosala suma de 880 de miliarde de dolari, potrivit declaratiilor omului de afaceri. Grupul japonez detine, in prezent, cel mai mare fond de investitii private cu un buget de 100 miliarde de dolari, pe care a inceput deja sa ii investeasca, in special in startup-uri europene.

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa si nu numai, anunta un nou .

Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10

Windows 10 Fall Creators Update, al patrulea update important pe care cea mai noua versiune de Windows il primeste, este disponibil incepand de astazi. Testata de catre cei de la Microsoft inca din luna aprilie, noua actualizare aduce o serie intreaga de noutati si imbunatatiri.

Zborurile lui Aurel Vlaicu in fata a zeci de mii de oameni entuziasmati: Esti cel mai mare geniu al poporului nostru

Auel Vlaicu a efectuat in perioada 1911 - 1912 mai multe zboruri demonstrative in fata a zeci de mii de oameni din Transilvania si Banat. Oamenii l-au primit cu entuziasm in fiecare oras in care marele aviator a ajuns cu avionul inventat de el.

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, a revenit ca director comercial la TAROM

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei in guvernul Ponta, a revenit de la inceputul lunii octombrie pe functia de director comercial la TAROM, dupa ce in 2013 plecase de pe aceeasi functie la Autoritatea Aeronautica Civila in postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM inca din 1994 dupa absolvirea Politehnicii din Bucuresti.

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, a revenit ca director comercial la TAROM

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei in guvernul Ponta, a revenit de la inceputul lunii octombrie pe functia de director comercial la TAROM, dupa ce in 2013 plecase de pe aceeasi functie la Autoritatea Aeronautica Civila in postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM inca din 1994 dupa absolvirea Politehnicii din Bucuresti, o pcupat diferite functii, director comercial ajungand abia in 2011.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )