Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, despre cetatenia sarba: Sunt cetatean roman, dar Serbia e o tara pe care o iubesc si...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cetatenia sarba: Sunt cetatean roman, dar Serbia e o tara pe care o iubesc si...

Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre subiectul cetateniei sale sarbe, dobandita de curand. Sunt din 2016 consilierul presedintelui Vucic. Sunt cetatean roman, familia. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Ziarul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba. Ponta: Am primit o calitate onorifica

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a primit joi cetatenie sarba, relateaza ziarul sarb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 si a primit o calitate onorifica.

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba si are pasaport sarb, citand surse din Guvernul de la Belgrad. Ponta a declarat pentru Hotnews ca este consilier onorific al presedintelui sarb si a primit o calitate onorifica.

PONTA A PRIMIT CETATENIA SARBA. Ce spune fostul premier

Fostul premier Victor Ponta a primit cetatenie sarba, a anuntat joi presa din tara vecina. Ponta a clarificat situatia, precizand ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar.

Victor Ponta, declaratie despre scandalul momentului: Sunt suparat pentru ca in 2016 am facut campanie pentru PSD si am votat cu PSD

Victor Ponta a facut declaratii cu privire la scandalul din PSD. Fostul premier este convins ca liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea sa conduca tot ce se poate. Mi-as dori ca luni sa existe solutii pentru.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Ponta, despre PSD: Un partid condus de traseisti impostori de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse

Fostul premier Victor Ponta a publicat un mesaj in care se declara dezamagit de actualul PSD, care ar fi condus de feudali analfabeti si impostori, unii proveniti din PD sau PRM.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Prietenii la nevoie se cunosc: Victor Ponta l-a sunat pe Sebastian Ghita

Prietenia dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita rezista in ciuda problemelor penale pe care le are fostul deputat PSD si care l-au facut sa fuga in Serbia. intr-o emisiune televizata, fostul.

Victor Ponta spune ca ultima oara a vorbit cu Sebastian Ghita la telefon in noiembrie

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca a vorbit la telefon cu Sebastian Ghita anul trecut, cu ocazia zilei de nastere a acestuia, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )