Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Familia traditionala cu tinerica Irina Tanase

B1 B1,
Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Familia traditionala cu tinerica Irina Tanase

Victor Ponta il desfiinteaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier acuza Guvernul PSD ca discuta foarte multe subiecte, mai putin cele care afecteaza viitorul economic al tarii. Victor Ponta da si un exemplu:. continuă pe B1

Victor Ponta, urmatorul mare fugar din Romania, sustine Deutsche Welle. Reactia fostului premier

UPDATE: Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie ironica vizavi de articolul Deutsche Welle. Eu, in weekend, voi fugi la Cornu cu familia si luni sunt la Parlament. Poate stiti dumneavoastra despre.

Viorica Dancila, despre relatia cu Liviu Dragnea: Acest lucru mi l-a cerut

Viorica Dancila a vorbit miercuri seara despre zvonurile potrivit carora numele sau ar fi luat in calcul pentru preluarea partidului si despre relatia sa cu Liviu Dragnea. Eu sunt un om dintr-o bucata.

Florian Coldea baga zazanie in PSD! Liviu Dragnea si Claudiu Manda isi arunca replici dure dupa audierea generalului SRI

Audierea generalului Florian Coldea starneste scandal in PSD. Seful partidului, Liviu Dragnea, l-a certat public pe seful comsiiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, pentru modul in care a fost facuta audierea.

Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguta Vasilescu si Viorica Dancila sa dea RAPORTUL dupa vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a chemat la raport pe Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, dupa intrevederea pe care acestea au avut-o saptamana trecuta cu Klaus Iohannis. Au trecut sarbatorile pascale, seful PSD.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu dau raportul dupa vizita la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila are o intalnire, la aceasta ora, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutie participa si ministrul Muncii, Lia Olguta.

Liviu Dragnea mai da o lovitura! Seful PSD a trecut Monitorul Oficial sub autoritatea Camerei Deputatilor

Liviu Dragnea mai da o lovitura! Seful PSD a trecut Monitorul Oficial sub autoritatea Camerei Deputatilor, al carei sef este. Regia autonoma Monitorul Oficial functioneaza sub autoritatea Camerei - prevede.

Liviu Dragnea anunta o sedinta de bilant al Guvernului: Ce spune seful PSD despre remaniere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca, saptamana viitoare, premierul Viorica Dancila va face un mini bilant al Guvernului. Evaluarea activitatii Executivului va fi prezentata in sedinta.

Liviu Dragnea, referitor la referendumul de modificare a Constitutiei: Sper ca in aceasta primavara sa fie organizat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, si-a exprimat speranta ca in aceasta primavara referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie organizat. Referendumul de modificare.

Liviu Dragnea: in perioada urmatoare, incep dezbaterile pe Codurile penale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca in perioada urmatoare vor avea loc dezbaterea cu privire la Codurile penale si prezentarea obiectivelor Comisiei pentru legile sigurantei.

Liviu Dragnea, anunt despre referendumul pentru definirea familiei: Cand va fi organizat

Liviu Dragnea a anuntat marti ca spera ca referendumul pentru definirea familiei sa fie organizat in aceasta primavara. Este un subiect pe care il sustinem cu toata taria si sper ca in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )