Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, lovitura pentru Dragnea si PSD: Pe el il voi sustine

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, lovitura pentru Dragnea si PSD: Pe el il voi sustine

Pe 5 noiembrie se vor desfasura alegeri pentru Primaria Deva. Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu il va sustine pe candidatul PSD ci pe Marius Blendean, un candidat independent. continuă pe Antena3

FOTO Lovitura pentru Guvernul PSD: Comisia Europeana nu a dat derogare pentru aplicarea Split TVA

Romania nici macar nu a cerut derogare de la Comisia Europeana pentru a implementa sistemul de plata defalcata a TVA, cum au facut Italia si Polonia cand au aplicat astfel de masuri.

VIDEO Limbaj de mahala in PSD. Codrin Stefanescu: Efectiv ma doare in c... de ce spune Victor Ponta

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a emis un comentariu suburban la adresa lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3. Ponta scrisese pe Facebook ca Daddy Dragnea se salveaza intotdeauna doar pe el, cu trimitere la faptul ca liderul PSD a acceptat remanierea lui Sevil Shhaideh, unul dintre oamenii sai de incredere.

Victor Ponta: Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta nu rateaza niciun scandal din PSD ca sa nu il atace in liderul partidului, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti.

Victor Ponta a rabufnit: Tudose a capitulat! Dupa tinerii lui Basescu, a venit si randul tinerilor lui Dragnea - Stanescu si Stroe!

Victor Ponta a postat, pe Facebook, o reactie dura la adresa premierului Mihai Tudose, despre care scrie ca a castigat repriza intai, insa a capitulat neconditionat.

Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta sustine ca, dupa ce ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au depus demisiile, premierul Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Tel Drum.

Victor Ponta: Tudose a castigat repriza intai si a capitulat in a doua

Deputatul Victor Ponta a afirma, referindu-se la ultimele evolutii din PSD, ca premierul Mihai Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua,.

Victor Ponta trebuie sa ii plateasca lui Lucian Isar daune morale de 10.000 de lei. Decizia instantei este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, ca Victor Ponta trebuie sa ii plateasca daune morale de 10. 000 de lei lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, dupa ce fostul premier a spus ca in perioada in care era ministru pentru mediul de afaceri si IMM-uri Lucian Isar ar fi cerut mita de la o companie americana pentru realizarea unei investitii in Romania.

Victor Ponta: Tudose a scapat de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat pe Facebook, dupa ce, in cadrul CExN au fost acceptate demisiile ministrilor Razvan Cuc, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Codrin Stefanescu, reactie dura la adresa lui Victor Ponta-VIDEO

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu recunoaste ca a incercat sa le opreasca pe Rovana Plumb si Sevil Shhaideh sa isi dea demisia. Vizibil nervos, secretarul general a izbucnit.

Robert Schwartz: Knock-out tehnic pentru Dragnea |ANALIZA DW

La Bucuresti, dezastrul politic intern trece in runda urmatoare. Demiterea a trei ministri inseamna sfarsitul politic al liderului PSD, Liviu Dragnea, compromis definitiv, crede Robert Schwartz.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )