Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta, mesaj dupa ultimele evenimente din PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj dupa ultimele evenimente din PSD

Victor Ponta a comentat situatia din PSD, dupa demisia premierului Mihai Tudose, acuzand existenta doar a Guvernului Dragnea. Din acest moment este clar si evident pt absolut toata lumea. continuă pe Antena3

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Victor Ponta, declaratie despre scandalul momentului: Sunt suparat pentru ca in 2016 am facut campanie pentru PSD si am votat cu PSD

Victor Ponta a facut declaratii cu privire la scandalul din PSD. Fostul premier este convins ca liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea sa conduca tot ce se poate. Mi-as dori ca luni sa existe solutii pentru.

Victor Ponta: Este un dezastru pentru PSD si Romania

Victor Ponta si-a dat cu parere in ceea ce priveste scandalul din PSD si cum crede ca ar trebui facut pentru ca Guvernul sa functioneze. in primul rand, dincolo de orice dispute p.

Prietenii la nevoie se cunosc: Victor Ponta l-a sunat pe Sebastian Ghita

Prietenia dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita rezista in ciuda problemelor penale pe care le are fostul deputat PSD si care l-au facut sa fuga in Serbia. intr-o emisiune televizata, fostul.

Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare duminica dupa-amiaza, la Antena 3. Fostul premier considera ca Liviu Dragnea s-a razbunat pe el jignindu-i intelgenta. S-a razbunat pe mine. S-a razb.

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )