Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook. Tara noastra isi bate joc de aceasta relatie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook. Tara noastra isi bate joc de aceasta relatie

Victor Ponta a postat un mesaj categoric pe Facebook, abordand subiectul relatiei Romaniei cu China. Fostul premier sustine ca tara noastra isi bate joc de aceasta relatie si de ceea ce s-a. continuă pe Antena3

PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum si nota de plata o sa vina. Victor Ponta, un ATAC la Liviu Dragnea

Victor Ponta ii ataca, din nou, pe liderii PSD si face afirmatii dure despre acestia. intr-un mesaj pe Facebook, fostul premier spune ca ii para rau despre situatia in care a ajuns.

Victor Ponta, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum

Victor Ponta l-a atacat din nou pe seful PSD, Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina sa de Facebook fostul premier spune ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum .

Victor Ponta, cel mai mare INAMIC al lui Toader: Prostia, lasitatea, minciuna si ticalosia si-au dat mana

Fostul premier, Victor Ponta, s-a declarat impotriva legii recursului compensatoriu care a intrat in vigoare joi, fiind de parere ca acest lucru are efecte inacceptabile. in plus, Ponta spune,.

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, a revenit ca director comercial la TAROM

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei in guvernul Ponta, a revenit de la inceputul lunii octombrie pe functia de director comercial la TAROM, dupa ce in 2013 plecase de pe aceeasi functie la Autoritatea Aeronautica Civila in postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM inca din 1994 dupa absolvirea Politehnicii din Bucuresti.

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, a revenit ca director comercial la TAROM

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta si sotia senatorului PSD Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei in guvernul Ponta, a revenit de la inceputul lunii octombrie pe functia de director comercial la TAROM, dupa ce in 2013 plecase de pe aceeasi functie la Autoritatea Aeronautica Civila in postul de director de reglementare. Rodica Cazanciu a lucrat la TAROM inca din 1994 dupa absolvirea Politehnicii din Bucuresti, o pcupat diferite functii, director comercial ajungand abia in 2011.

Tanarul turc care s-a indragostit iremediabil de tara noastra

Timp de sase ani Semir Emre Kucuk s-a dedicat romanilor care mergeau in vacanta, in Turcia. El ii astepta la aeroport, le rezolva problemele si le oferea excursii. Acum insa a vrut sa fie mai aproape de romani si a decis sa stea in tara noastra pentru a le prezenta pachetele pentru o vacanta in Turcia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )