Libnet.ro
UNICEF

23:01

Victor Ponta: Putem colabora cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Putem colabora cu PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a spus, vineri, la Iasi ca partidul sau va putea colabora cu PSD doar daca se renunta la teleormanizarea partidului, iar Dragnea si Dancila sunt schimbati din functii. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Delta devine un fel de lac Belina

Deputatul Victor Ponta, liderul formatiunii Pro Romania, a sustinut, ieri, la Tulcea ca, sub conducerea lui Liviu Dragnea, Delta Dunarii risca sa devina un nou caz Belina, dupa cum informeaza Agerpres. Cand a facut aceasta declaratie, Ponta a avut in vederecentrul amenjat de Guvern la Uzlina, loc vizitat frrecvent de actualul presedinte al PSD.

Victor Ponta: Pe Dragnea il vor da jos mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita.

VICTOR PONTA, atac EXPLOZIV la adresa VIORICAI DANCILA dupa ultimele EPURARI Au publicat hotararea NOAPTEA CA HOTII

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a lansat un atac devastator la adresa Vioricai Dancila dupa ce aceasta a schimbat membrii societatii civile din cadrul Consiliului Economic si Social. Ponta atrage atentia.

Victor Ponta, atac dur la adresa premierului Dancila: Habar nu are

Atac dur lansat de Victor Ponta la adresa Vioricai Dancila dupa ce aceasta a schimbat membrii societatii civile din cadrul Consiliului Economic si Social. In anul 2015 am propus in cadrul Consiliului.

Victor Ponta, reactie dura la legea pensiilor: Cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta. Proiectul propus de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )