Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan. continuă pe Antena3

Scenariul BOMBA al lui Ponta, inaintea sedintei CEx: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Victor Ponta agita si mai tare apele in PSD inainte sedintei Comitetului Executiv National CEx) de luni. Fostul premier a afirmat ca in cadrul sedintei CEx va fi vorba de o alegere cruciala.

Ziarul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba. Ponta: Am primit o calitate onorifica

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a primit joi cetatenie sarba, relateaza ziarul sarb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 si a primit o calitate onorifica.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba

Cotidianul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba si are pasaport sarb, citand surse din Guvernul de la Belgrad. Ponta a declarat pentru Hotnews ca este consilier onorific al presedintelui sarb si a primit o calitate onorifica.

Prietenii la nevoie se cunosc: Victor Ponta l-a sunat pe Sebastian Ghita

Prietenia dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita rezista in ciuda problemelor penale pe care le are fostul deputat PSD si care l-au facut sa fuga in Serbia. intr-o emisiune televizata, fostul.

Victor Ponta spune ca ultima oara a vorbit cu Sebastian Ghita la telefon in noiembrie

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca a vorbit la telefon cu Sebastian Ghita anul trecut, cu ocazia zilei de nastere a acestuia, scrie Agerpres.

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Victor Ponta, despre cetatenia sarba: Sunt cetatean roman, dar Serbia e o tara pe care o iubesc si...

Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre subiectul cetateniei sale sarbe, dobandita de curand. Sunt din 2016 consilierul presedintelui Vucic. Sunt cetatean roman, familia.

Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare duminica dupa-amiaza, la Antena 3. Fostul premier considera ca Liviu Dragnea s-a razbunat pe el jignindu-i intelgenta. S-a razbunat pe mine. S-a razb.

Victor Ponta, declaratie despre scandalul momentului: Sunt suparat pentru ca in 2016 am facut campanie pentru PSD si am votat cu PSD

Victor Ponta a facut declaratii cu privire la scandalul din PSD. Fostul premier este convins ca liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea sa conduca tot ce se poate. Mi-as dori ca luni sa existe solutii pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )