Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Vreau sa fie schimbat Guvernul Dancila, dar nu o sa votam niciodata un guvern condus de Orban

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Vreau sa fie schimbat Guvernul Dancila, dar nu o sa votam niciodata un guvern condus de Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si, daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala, poate sa colaboreze foarte bine cu formatiunea politica, dar nu se vede colaborand cu PNL sau PMP, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Vrem sa fie schimbat Guvernul Dancila, nu vom vota niciodata un guvern Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala po.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania. Echipa Pro Romania si din Parlament si la nivel.

Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si spune ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au canddiat pe aceeasi lista.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

Ce spune Victor Ponta despre consilierul sau, fostul sef al SIE: Cine nu are batrani, trebuie sa-si faca rost!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit luni despre informatia vehiculata public, potrivit careia l-ar avea consilier pe generalul in retragere Silviu Predoiu, fostul sef operativ al Serviciului de Informatii.

Majoritatea parlamentara se CLATINA! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

Victor Ponta se pregateste sa dea lovitura de gratie Partidului Social-Democrat PSD). Pro Romania, partidul pe care il conduce acum fostul premier, mai ia inca trei deputati de la PSD, dupa transferul lui.

Victor Ponta se coalizeaza cu un grup de deputati PSD si ALDE impotriva lui Liviu Dragnea: Sustin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce 16 parlamentari din Comisia de industrii a Camerei Deputatilor, au cerut, printr-o scrisoare, modificarea legii offshore. Semnatarii scrisorii, printre care si.

Guvernul Dancila: Salariile bugetarilor, iNGHETATE in 2019 - Proiectul este deja pe circuit si confirma ceea ce se stia desi n-a fost comunicat oficial

Imediat dupa Ziua Nationala, Guvernul da iar semne ca nu mai sunt bani la buget. Dupa ce limitele bugetare transmise de catre Ministerul Finantelor Publice ordonatorilor principali de credite ne indica o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )