Libnet.ro
UNICEF

08:30

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Adevărul Adevărul,
Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie. continuă pe Adevărul

Legaturi nebanuite in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, in 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

O legatura stransa intre Sorina Pintea si Liviu Pop iese acum la iveala, odata cu dosarul de coruptie in care s-a scufundat fostul ministru al Sanatatii.

Sorina Pintea, retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita ar fi incasat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost retinuta de procurorii DNA, vineri, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita a incasat oficialul? Sorina Pintea a fost retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant Sorina Pintea a fost aleasa senator in anul 2016, din partea PSD. in data de .

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea va fi suspendata din PSD

Sorina Pintea, arestata preventiv intr-un dosar de luare de mita, va fi suspendata din PSD, a precizat, duminica, pe pagina sa de Facebook, presedintele organizatiei Maramures a partidului, Gabriel Zetea.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanataapoundii an Guvernul PSD, este audiata la sediul central al DNA

Fostul ministru al Sanataapoundii, Sorina Pintea, este audiata, sacentmbata, la sediul central al Direcapoundiei Naapoundionale Anticorupapoundie, antr-un dosar de corupapoundie, fiind adusa an cursul dimineapoundii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat,.

Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost arestata de Tribunalul Bucuresti pentru 30 de zile. Pintea fusese retinuta de DNA in cursul diminetii de sambata, fiind acuzata de luare de mita. VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD .

Ce a spus Sorina Pintea in momentul in care i-a fost dat plicul cu spaga de 120.000 de lei

Detalii surprinzatoare din cazul Sorinei Pintea! Fostul ministru al Sanatatii a fost ieri, 29 februarie, arestat preventiv de catre autoritati, pentru 30 de zile. Ce a spus aceasta cand i s-a inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei? Pintea, Reactie socanta in momentul in care i-a fost inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei Sorina .

DNA, in instanta: Sorina Pintea a exclamat super tare, dupa ce a aflat ca a primit 120.000 de lei

Procurorii DNA spun, in referatul cu propunerea de arestare preventiva, ca Sorina Pintea a discutat in biroul ei despre mita si stia ce se afla in punga. DNA mai spune ca fostul ministru al Sanatatii a dat dovada de perseverenta si dezinvoltura la savarsirea faptei, noteaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea preventiva a lui Pintea. Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita.

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )