Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lia Olguta Vasilescu sustine ca isi doreste sa pice guvernul: O sa mananc pop-corn! Ce spune despre salarii si pensii

B1 B1,
Lia Olguta Vasilescu sustine ca isi doreste sa pice guvernul: O sa mananc pop-corn! Ce spune despre salarii si pensii

Lia Olguta Vasilescu a declarat duminica seara ca si-ar dori sa pice Guvernul in urma rezultatelor la alegerile europarlamentare. Prezenta intr-o emisiune televizata, social-democrata a sustinut ca. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, esec rasunator la alegeri! USR Plus a iesit pe primul loc in Craiova

Lia Olguta Vasilescu, din partea PSD, a pierdut lamentabil orasul Craiova. Un partid nou, caruia nu i-a dat nimeni prea multe sanse, a castigat cu brio alegerile in orasul-fief al Olgutei. O situatie fara precedent in Romania post-comunista s-a intamplat pe 26 mai, la alegerile europarlamentare. Pentru prima data, PSD a pierdut alegerile intr-un oras [] .

Europarlamentare 2019. Lia Olguta Vasilescu : Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa discursul lui Iohannis: E un mesaj pentru instanta

Lia Olguta Vasilescu a reactionat, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de astazi, facute inainte de verdictul care urmeaza sa fie dat de iCCJ, in cazul lui Liviu Dragnea. Ce mesaj poate fi mai clar pentru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Lia Olguta Vasilescu: Rezultatul alegerilor e neasteptat. Dar era de asteptat ca Iohannis sa ceara demisia Guvernului

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a marturisit ca rezultatul exit-poll al alegerilor europarlamentare a luat-o prin surprindere, dar nu si solicitarea lui Klaus Iohannis ca G.

Europarlamentare 2019. Olguta Vasilescu a refuzat sa voteze la Referendum: am votat pentru patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Olguta Vasilescu a votat doar la europarlamentare: Pentru ca si Romaniei sa ii fie permis ceea ce este permis celorlalte tari din UE

Lia Olguta Vasilescu a votat, duminica dimineata, doar la alegerile europarlamentare, nu si la referendumul pe Justitie. Ea s-a prezentat la o sectie de votare din Craiova, impreuna cu sotul ei,.

Olguta Vasilescu, dupa ce UDMR a rupt protocolul cu PSD-ALDE: Oricum ei nu au votat absolut toate proiectele

UDMR a anuntat oficial ca nu va mai sustine nicio initiativa sau masura a Guvernului, iar protocolul de colaborare cu PSD-ALDE ramane fara obiect pana la solutionarea situatiei cimitirului din Valea.

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Iohannis: Ce mesaj poate fi mai clar pentru instanta, cu cateva ore inainte de verdict? Am mai trecut prin momentul Adrian Nastase, condamnat de o instanta care recunostea ca nu sunt probe

Lia Olguta Vasilescu a reactioneaza in urma declaratiei de luni a presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului a transmis, luni, de la Palatul Cotroceni ca prin votul la alegerile europarlamentare si la.

Olguta Vasilescu (PSD), despre exit-poll: Neasteptat si dezamagitor pentru noi. Daca asa au decis romanii...

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a explicat ca, desi social-democratii au inregistrat mai multe voturi decat la europarlamentarele din 2014, prezenta la vot de acum a condus la un rezultat.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Olguta Vasilescu: Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European si am refuzat sa votez la referendum

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat duminica la iesirea din sectia de votare ca a votat la alegerile pentru Parlamentul European pentru a trimite patrioti la Bruxelles si pentru eliminarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )