Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liderul PSD Maramures se dezice de Pintea si Pop. Propun suspendarea din partid. PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!

Adevărul Adevărul,
Liderul PSD Maramures se dezice de Pintea si Pop. Propun suspendarea din partid. PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat, pe Facebook, ca va propune suspendarea din partid a social-democratilor implicati in dosarul de coruptie care o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului din Baia Mare. Gabriel Zetea cere conducerii centrale un set de masuri pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea incaseaza o noua lovitura! Presedintele PSD Maramures cere sa fie suspendata din partid

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, anunta ca va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestarii ei intr-un dosar de coruptie, precizand ca va cere modificarea Statutului PSD, astfel incat actele de coruptie sa fie pedepsite asupru din punct de vedere politic.

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )