Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Antena3 Antena3,
Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Liviu Pop respinge orice fel de acuzatii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa in flagrantul fostului ministru al Sanatatii. intr-o declaratie pentru Antena 3, senatorul a afirmat ca nu ar fi intermediat vreo intalnire intre denuntator si fiul Sorinei Pintea si nici presupuse plati ilegale. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Liviu Pop dupa acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Care e legatura sa cu denuntatorul

Senatorul PSD Liviu Pop a reactionat, sambata, dupa ce fiul Sorinei Pintea a afirmat, citand denuntatorul din dosar, ca acesta ar fi impartit o posibila mita cu fostul ministru al Sanatatii.

VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD - UPDATE

Fiul Sorinei Pintea, Ionut, a postat pe retelele sociale o marturie in care spune ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul de mita al mamei sale si ca acesta ar fi spus ca i-a dat mai multe transe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca acestia sa ajunga la fostul ministru al Sanatatii. Senatorul Liviu Marian Pop a negat acuzatiile ca ar fi cerut bani de la denuntator si a spus ca nu a discutat niciodata despre bani cu Sorina Pintea. Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10. 000 de euro si 120. 000 lei.

Fiul Sorinei Pintea, marturie despre mita oferita mamei sale. il implica in afacere si pe senatorul PSD Liviu Pop VIDEO

Fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a publicat o inregistrare video pe Facebook, in care arata ca s-a intalnit cu denuntatorul mamei sale. Denuntatorul, pe nume Mihai Costea, i-ar fi spus ca el este cel care a fost prins in flagrant de DNA in timp ce lua bani de la un partener de afaceri si ca, in trecut, tot el ar fi facut plati catre Liviu Marian Pop.

Ionut Pintea: Transe de bani au ajuns la senatorul Liviu Pop

Fiul Sorinei Pintea - retinuta sambata sub acuzatia de luare de mita - afirma ca, la solicitarea sen.

Fiul Sorinei Pintea, discutie cu denuntatorul mamei sale: Mi-a spus ca a avut o intelegere cu Liviu Pop Reactia senatorului PSD (VIDEO)

UPDATE: Ionut Pintea, fiul fostului ministru Sorina Pintea, sustine ca a avut o intalnire cu denuntatorul mamei lui, care i-ar fi spus ca unele transe de bani au ajuns la Liviu Pop. Acuzatiile sunt.

Senatorul Liviu Pop, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea: Voi depune plangere pentru daune morale

Liviu Pop a anuntat ca va face o plangere in civil pentru daune morale, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea.

Fiul Sorinei Pintea, fata in fata cu denuntatorul mamei sale: Mi-a spus ca a avut o intelegere cu Liviu Marian Pop

Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, a explicat intr-o inregistrare video ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat ca a avut o intelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

Cad capete in ancheta Sorinei Pintea? Fiul fostului ministru face dezvaluiri incendiare

Fiul Sorinei Pintea face dezvaluiri incendiare dupa retinerea mamei sale. Acesta a oferit detalii publice despre situatia fara precedent in care se afla cea care i-a dat viata. Seria de marturii va face ca unele capete din ancheta sa cada? Ce spune tanarul? Fiul Sorinei Pintea, dezvaluiri incendiare Sorina Pintea trece prin momente extrem de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )