Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost arestata de Tribunalul Bucuresti pentru 30 de zile. Pintea fusese retinuta de DNA in cursul diminetii de sambata, fiind acuzata de luare de mita. VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD . continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

DNA, in instanta: Sorina Pintea a exclamat super tare, dupa ce a aflat ca a primit 120.000 de lei

Procurorii DNA spun, in referatul cu propunerea de arestare preventiva, ca Sorina Pintea a discutat in biroul ei despre mita si stia ce se afla in punga. DNA mai spune ca fostul ministru al Sanatatii a dat dovada de perseverenta si dezinvoltura la savarsirea faptei, noteaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea preventiva a lui Pintea. Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestata

Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru Sorina Pintea,acuzata de luare de mita in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi.

Sorina Pintea, in arest preventiv. Reactia ei dupa ce a aflat ce suma va lua spaga: Super tare, perfect - referat DNA

Tribunalul Bucuresti a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva timp de 30 de zile pe numele fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in dosarul in care este suspectata ca ar fi primit mita. Decizia nu este definitiva.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita (VIDEO)

Sorina Pintea a fost adusa sambata dimineata la sediul DNA din Bucuresti pentru audieri. Fostul ministru al Sanatatii ar fi primit spaga pentru achizitionarea de echipamente medicale folosite la combaterea.

Sorina Pintea, prinsa in flagrant, luand mita

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in prezent manager al Spitalului Judetean Baia Mare, est.

Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10.000 de euro si 120.000 lei

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost retinuta sambata dimineata de procurorii DNA, dupa ce a fost audiata intr-un dosar de luare de mita. Ea va fi prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sorina Pintea, in fata judecatorului. Se cere arestarea ei pentru 30 de zile

Sorina Pintea este la aceasta ora in fata judecatorului. Procurorii cer arestarea ei pentru 30 de zile. Acuzatiile sunt deosebit de grave. Procurorii sustin ca fostul ministru a luat 10. 000 de euro si 120. 000 lei mita, printr-un intermediar, pentru un contract.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata

ACTUALIZARE - Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzatiile si s-a declarat socat. *ACTUALIZARE - Conform unei inregistrari difuzate de Antena 3, Ionut Pintea s-a filmat spunand ca sambata dimineata a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus ca trebuie sa se intalneasca urgent cu cineva, iar el s-a intalnit cu un domn cu parul grizonat. *ACTUALIZARE - Sorinei Pintea i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )