Libnet.ro
UNICEF

07:00

Surse. Disputa in USR din cauza lui Nicusor Dan. USR nu e satelitul PNL. N-ar fi mai cinstit sa-si asume o candidatura din partea PNL?

Adevărul Adevărul,
Surse. Disputa in USR din cauza lui Nicusor Dan. USR nu e satelitul PNL. N-ar fi mai cinstit sa-si asume o candidatura din partea PNL?

Parlamentarii USR Tudor Pop si Cristina Pruna au criticat, pe un grup intern al partidului, faptul ca Nicusor Dan se asociaza doar cu PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care si USR a anuntat ca-l sprijina in competitia cu Gabriela Firea. Alti membri ai USR Bucuresti i-au luat apararea lui Nicusor Dan, potrivit unor discutii obtinute de Adevarul. E inca un episod din eterna disputa dintre tabara Barna si nicusoristi. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc.

Nicusor Dan, acuzatii la adresa lui Firea: Sunt luni de zile de cand vorbim de testarea bucurestenilor, dar nu am testat nici soferii de autobuz

Candidatul USR - Plus si PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca sunt luni de zile de cand se tot vorbeste despre testarea in masa a bucurestenilor, pentru coronavirus, dar ca pana acum nici macar un sofer de autobuz nu a fost testat.

NICUSOR DAN: Prin PUZ-urile coordonatoare pentru sectoarele 1, 2 si 5 dispar zeci de hectare de spatiu verde

Deputatul independent Nicusor Dan a atras atentia, duminica, asupra faptului ca proiectele Planurilor Urbanistice Zonale coordonatoare pentru sectoarele 1, 2 si 5 ar duce la disparitia a zeci de hectare de spatiu verde.

Nicusor Dan a castigat inca un proces cu Gabriela Firea. in total are 168 de victorii in instanta pentru Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a suspendat autorizatia de construire emisa pe malul Lacului Floreasca str. Moeciu nr. 1) si PUZ Inel Median in ceea ce priveste malul Lacului Floreasca, a anuntat Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan va fi candidatul intregii Opozitii la Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan va fi sustinut, practic, de intreaga Opozitie pentru a obtine func.

Nicusor Dan: Sunt luni de zile de cand se vorbeste de testarea bucuresenilor pentru COVID-19 si nu am testat nici soferii de autobuz, desi am fi avut timpul necesar si resursele pentru a o face (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sprijinit de PNL la Primaria Capitalei, a sustinut, duminica, o conferinta de presa, in care a vorbit despre masurile luate de Primaria Capitalei in criza sanitara generata de noul co.

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni.

Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

Doi americani aflati in vizita la noi in tara au fost fortati de imprejurari sa isi prelungeasca vacanta din cauza anularii zborurilor, pe fondul crizei generate de pandemieideCovid-19. Astfel.

Preturile la iPhone si Pixel ar putea creste, din cauza amenintarilor lui Donald Trump: ce s-a schimbat

Fixatia presedintelui american de a muta productia gigantilor americani din tech din China in SUA ne-ar putea costa mult, pe toti. Din pacate, un asemenea proiect este foarte aproape de.

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )