Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este Iani Popa, propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Profesia: traseist politic

Adevărul Adevărul,
Cine este Iani Popa, propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Profesia: traseist politic

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca ALDE il va propune pentru sefia Senatului, fost parlamenar al PNL, trecut in iunie 2008 la liberal-democrati. continuă pe Adevărul

Ion Popa este propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am decis excluderea celor care accepta functii in Guvern sau Parlament fara acordul partidului(VIDEO)

Candidatul sustinut de ALDE pentru a prelua conducerea Senatului este Ion Popa, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta liderilor partidului. Totodata, Tariceanu a anuntat ca la nivelul conducer.

PROFIL Cine este Teodor Melescanu, favoritul PSD pentru sefia Senatului: De 5 ori ministru, 4 mandate de senator de la 4 partide diferite, director SIE si cariera diplomatica de succes inainte si dupa Revolutie

Teodor Melescanu 78 de ani), sustinut de PSD pentru functia de presedinte al Senatului, are un CV stufos, presarat cu functii importante inainte si dupa Revolutie: Melescanu a facut cariera in diplomatie si inainte de 1989, pentru ca la scurt timp dupa Revolutie sa intre in politica - in 1992 devine pentru prima data ministru al Afacerilor Externe. Melescanu a fost de-a lungul carierei de 5 ori ministru Externe, Aparare, Justitie), are 4 mandate de senator, fiind ales de fiecare data din partea altui partid PDSR, Alianta DA, PNL si ALDE), a fost directorul Serviciului de Informatii Externe si a fost acuzat ca a fost ofiter acoperit al fostei Securitati.

Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Senatorul Ion Popa este propunerea ALDE pentru functia de presedinte al Senatului, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Surpriza? Melescanu NU isi retrage candidatura pentru sefia Senatului

Senatorul Teodor Melescanu 78 de ani) a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect.

Teodor Melescanu nu-si retrage candidatura pentru sefia Senatului, in ciuda cererii lui Tariceanu: Sper sa am numarul de voturi necesare

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu,.

Oana Florea, vizata pentru sefia Comisiei parlamentare de control SRI

Deputatul PSD Oana Florea, care a condus Comisia speciala de ancheta privind alegerile din 2009, este vizata pentru sefia Comisiei parlamentare de control SRI.

Calin Popescu Tariceanu ii cere lui Teodor Melescanu sa-si retraga candidatura pentru sefia Senatului

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut lui Teodor Melescanu sa-si retragacandidatura pentru sefia Senatului, dupa ce PSD a anuntat ca il va sustine pentru aceasta.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei. A scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu FOTO

Show-ul Puterea Dragostei a mai adaugat o frumusete in palmares, pe nume Andra. Nici nu a venit bine, ca noua concurenta a si scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan. Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei Andra, noua competitoare de la Puterea Dragostei care poate concura lejer la titlul de cea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )