Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Senatorul Ion Popa este propunerea ALDE pentru functia de presedinte al Senatului, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este Iani Popa, propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Profesia: traseist politic

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca ALDE il va propune pentru sefia Senatului, fost parlamenar al PNL, trecut in iunie 2008 la liberal-democrati.

Surse. Cine se bate in PSD pentru functia de presedinte al Senatului. Dancila, negocieri cu parlamentarii ALDE

Senatorii PSD Titus Corlatean, Robert Cazanciuc, Nicolae Moga si Ecaterina Andronescu ravnesc la functia de presedinte al Senatului, dupa ce Tariceanu isi va prezenta azi demisia, sustin surse politice pentru Adevarul. Desi a pierdut majoritatea in Parlament, tot PSD are cele mai mari sanse sa numeasca viitorul presedinte al Senatului: social-democratii mai au nevoie doar de un vot pentru a strange o majoritate, vot care va veni de la ALDE.

PSD il sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului Melescanu: Eu sunt membru ALDE si ramanem in opozitie Tariceanu: Am vorbit aseara, nu mi-a zis nimic despre o astfel de intentie - UPDATE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu este sustinut de grupul parlamentar al PSD pentru functia de presedinte al Senatului. Anuntul a fost facut atat de premierul Viorica Dancila, la finalul intrunirii senatorilor social-democrati, cat si de Melescanu, care a precizat ca nu a avut o discutie in acest sens cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Locul a fost al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat.

PSD il sustine pe Teodor Melescanu pentru functia de presedinte al Senatului

PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu, a declarat, luni, p.

Tariceanu, atac la Dancila: A scos pe taraba functia de presedinte al Senatului si promite alesilor ALDE ministere

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca premierul Viorica Dancila a ajuns sa promita tuturor parlamentarilor ALDE portofolii ministeriale, in speranta ca ii convinge sa i se alature, iar acum a scos pe taraba functia de presedinte al Senatului.

Ion Popa este propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am decis excluderea celor care accepta functii in Guvern sau Parlament fara acordul partidului(VIDEO)

Candidatul sustinut de ALDE pentru a prelua conducerea Senatului este Ion Popa, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta liderilor partidului. Totodata, Tariceanu a anuntat ca la nivelul conducer.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in magistratura, a decis CSM O judecatoare a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare

Dana Girbovan, care a demisionat din magistratura, apoi a revenit asupra demisiei intrucat nu a fost acceptata de presedinte pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in functia de judecator, a decis, marti, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.

TEODOR MELESCANU: Niciodata nu mi-a cerut nimeni sa plec de la ALDE

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, luni, ca nu i-a cerut nimeni, niciodata, sa isi dea demisia din ALDE, iar faptul ca Partidul Social Democrat il va sustine pe el pentru functia de presedinte al Senatului este o garantie a faptului ca formatiunea din care face parte nu va fi supusa unor presiuni de un fel sau altul.

Protocolul Pro Romania-ALDE pentru sustinerea lui Mircea Diaconu, depus la BEC

Pro Romania si ALDE au depus, duminica, la Biroul Electoral Central, protocolul de constituire a Aliantei electorale dintre cele doua partide pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile.

Ponta lupta pentru functia de premier cu traseisti din PSD, folosind acelasi plan de tip USL

Ponta se implica in picarea Guvernului Dancila pentru a revendica de la Iohannis functia de premier .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )