Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lupta pentru sefia Senatului. Cum se santajeaza reciproc Tariceanu si Melescanu

Adevărul Adevărul,
Lupta pentru sefia Senatului. Cum se santajeaza reciproc Tariceanu si Melescanu

Calin Popescu-Tariceanu continua razboiul cu PSD si cu Teodor Melescanu. ALDE a venit cu propria propunere pentru sefia Senatului, Ion Popa. in schimb, Melescanu e amenintat cu excluderea, insa plecarea acestuia ar insemna desfiintarea grupului ALDE de la Senat. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu nu-si retrage candidatura pentru sefia Senatului, in ciuda cererii lui Tariceanu: Sper sa am numarul de voturi necesare

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu,.

Surpriza? Melescanu NU isi retrage candidatura pentru sefia Senatului

Senatorul Teodor Melescanu 78 de ani) a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect.

Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Dansul nu este de acord cu coalitia cu ProRomania si bineinteles ca sustine Guvernul - UPDATE

Premierul Viorica Dancila sustine ca prin decizia de a-l sustine din partea PSD pe Teodor Melescanu la sefia Senatului a vrut sa arate ca social-democratii sunt corecti pana la capat, pentru ca functia de presedinte al Senatului a apartinut ALDE. Dancila a mai sustinut ca Melescanu, care este vicepresedinte ALDE, nu este de acord cu alianta cu partidul lui Victor Ponta si bineinteles ca sustine Guvernul.

Calin Popescu Tariceanu ii cere lui Teodor Melescanu sa-si retraga candidatura pentru sefia Senatului

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut lui Teodor Melescanu sa-si retragacandidatura pentru sefia Senatului, dupa ce PSD a anuntat ca il va sustine pentru aceasta.

Ion Popa este propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am decis excluderea celor care accepta functii in Guvern sau Parlament fara acordul partidului(VIDEO)

Candidatul sustinut de ALDE pentru a prelua conducerea Senatului este Ion Popa, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta liderilor partidului. Totodata, Tariceanu a anuntat ca la nivelul conducer.

Lovitura de teatru. Melescanu, propus de PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu si-a anuntat demisia in plen. ALDE va vota impotriva, dar ruptura e iminenta

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost propus de premierul Viorica Dancila PSD pentru sefia Senatului. Conditia pusa de liderul PSD: Melescanu sa rupa cativa parlamentari de la Tariceanu, care ulterior sa sprijine Guvernul in Parlament la votul de restructurare si la motiunea de cenzura. Potrivit unor surse politice, cinci-sase parlamentari ALDE vor trece la PSD. Functia de presedinte al Senatului este ravnita si de senatori PSD.

Cine este Iani Popa, propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Profesia: traseist politic

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca ALDE il va propune pentru sefia Senatului, fost parlamenar al PNL, trecut in iunie 2008 la liberal-democrati.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Cum explica Melescanu intelegerea cu PSD pentru sefia Senatului

Teodor Melescanu a declarat, despre faptul ca a acceptat sa fie propunerea PSD pentru sefia Senatului, ca prin acest lucru ALDE ar obtine garantia va fi tratat corect, precizand ca nu mereu partidul a avut parte de un tratament corect.

PROFIL Cine este Teodor Melescanu, favoritul PSD pentru sefia Senatului: De 5 ori ministru, 4 mandate de senator de la 4 partide diferite, director SIE si cariera diplomatica de succes inainte si dupa Revolutie

Teodor Melescanu 78 de ani), sustinut de PSD pentru functia de presedinte al Senatului, are un CV stufos, presarat cu functii importante inainte si dupa Revolutie: Melescanu a facut cariera in diplomatie si inainte de 1989, pentru ca la scurt timp dupa Revolutie sa intre in politica - in 1992 devine pentru prima data ministru al Afacerilor Externe. Melescanu a fost de-a lungul carierei de 5 ori ministru Externe, Aparare, Justitie), are 4 mandate de senator, fiind ales de fiecare data din partea altui partid PDSR, Alianta DA, PNL si ALDE), a fost directorul Serviciului de Informatii Externe si a fost acuzat ca a fost ofiter acoperit al fostei Securitati.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )