Libnet.ro
UNICEF

09:45

PSD ramane la guvernare. Nicolae Badalau, Ioan Denes si Radu Oprea vor prelua portofoliile pentru Energie, Mediu si Relatia cu Parlamentul Dancila: Decizia ALDE, de neinteles (VIDEO)

B1 B1,
PSD ramane la guvernare. Nicolae Badalau, Ioan Denes si Radu Oprea vor prelua portofoliile pentru Energie, Mediu si Relatia cu Parlamentul Dancila: Decizia ALDE, de neinteles (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD ramane la guvernare, desi ALDE a anuntat ca paraseste coalitia majoritara si, mai mult decat atat, va vota motiunea de cenzura impotriva actualului. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre noile propuneri de ministri: PSD ramane in era Dragnea; isi arata orientarea anti-occidentala

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma ca, prin propunerile de ministri anuntate vineri, PSD ramane in era Liviu Dragnea si isi arata orientarea anti-occidentala. Orban critica in special nominalizarile pentru Ministerul Justitiei si cea pentru functia de vicepremier pe Economie: Dana Girbovan s-a evidentiat prin apararea unor condamnati precum Dan Voiculescu si prin critici vehemente la adresa luptei anticoruptie, iar Iulian Iancu a fost cel care, prin toate actiunile sale legislative a blocat investitiile in exploatarea de gaze de la Marea Neagra, spune el intr-un comunicat.

Ludovic Orban, dupa mutarile din Guvern: PSD ramane Ciuma rosie, asa cum il considera milioane de romani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa nominalizarea Danei Garbovan pentru postul de ministru al Justitiei, ca, actionand in total dispret fata de votul cetatenilor la referendumul pe teme de justitie, PSD ramane Ciuma rosie, asa cum il considera milioane de romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )