Libnet.ro
UNICEF

17:00

Raluca Turcan, despre intarzierile la plata salariilor: Guvernul nu este functional, din vina exclusiva a Vioricai Dancila

B1 B1,
Raluca Turcan, despre intarzierile la plata salariilor: Guvernul nu este functional, din vina exclusiva a Vioricai Dancila

Vicepresedintele PNL , Raluca Turcan, o acuza pe Viorica Dancila de intarzierea platii salariilor angajatiilor de la portofoliile care au apartinut ALDE, pana la ruperea aliantei. Liderul liberal spune. continuă pe B1

Raluca Turcan: Guvernul risca mult prin sustinerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat luni ca Guvernul Romaniei risca foarte mult pri.

RALUCA TURCAN: Un ministru demis pentru incompetenta a fost uns drept Presedinte al Senatului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine, dupa alegerea presedintelui Senatului, ca daca majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a impiedicat sute de mii de romani sa voteze, inseamna ca finalul acestei guvernari este tot mai aproape.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila apeleaza la scamatorii pentru ca nu poate strange cele 233 de voturi in Parlament

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca noile propuneri de ministri din partea ALDE facute de Viorica Dancila sunt scamatorii pentru ca nu poate strange cele 233 de voturi in Parlament.

PNL, critici la inceput de an scolar. Raluca Turcan: NU avem ministru titular, 20% din scoli NU au autorizatie sanitara, bugetul a fost diminuat, NU sunt manuale, iar conditiile de transport sunt nesigure (VIDEO)

PNL vine cu critici la adresa guvernului, in prima zi de scoala. Prim-vicepresedintele Raluca Turcan a declarat, luni, ca, din pacate, anul scolar incepe cu o multitudine de probleme. Mi-as dori ca anul sco.

MARIUS BUDAI: Se vor gasi solutii pentru plata salariilor angajatilor din ministerele fara titulari

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca guvernul condus de Viorica Dancila va merge in fata Parlamentului si va primi votul de incredere.

Raluca Pruna, despre apelul PSD la patriotism in cazul Plumb: Pe Kovesi, Dancila si Romania ei au faultat-o. Adormise mandria de roman

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a criticat apelul la Patriotism lansat ieri atat de presedintele PSD Viorica Dancila cat si de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, care spuneau ca parlamentarii si europarlamentarii romani ar trebui sa o sustina candidatura Rovanei Plumb la functia de comisar european.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )