Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila: Guvernul nu e blocat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila: Guvernul nu e blocat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurt in legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care au fost detinute de ALDE, mentionand ca Guvernul nu este blocat. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Guvernul nu e blocat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un r.

Viorica Dancila: Nu este blocat Guvernul, Guvernul functioneaza!

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurtin legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care.

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Premierul Viorica Dancila nu crede ca o motiune de cenzura va trece de votul Parlamentului, spunand ca in Legislativ sunt oameni de buna credinta care vad ca nu exista alta alternativa. Aceasta a spus ca in cazul in care Guvernul va cadea, PSD se va bate din opozitie, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, catre pensionari: E ziua demnitatii. Sunt bani de pensii. Unii au invatat sa conjuge doar verbul a taia

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat ca nu.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat c?.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )