Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, prima reactie dupa convorbirea cu Iohannis

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, prima reactie dupa convorbirea cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat ca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre portofoliile vacante in urma retragerii ALDE de la guvernare. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

VIDEO Ce ii reproseaza Viorica Dancila lui Klaus Iohannis: Nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul

Cele trei lucruri pe care premierul Viorica Dancila i le-ar reprosa lui Klaus Iohannis sunt faptul ca nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul.

Viorica Dancila: Guvernul nu e blocat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurt in legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care au fost detinute de ALDE, mentionand ca Guvernul nu este blocat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )