Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Viorica Dancila: Transporturile, energia sau mediul sunt domeniile de interes pentru Romania privind portofoliul din viitoarea Comisie Europeana

B1 B1,
Viorica Dancila: Transporturile, energia sau mediul sunt domeniile de interes pentru Romania privind portofoliul din viitoarea Comisie Europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca i-a transmis presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania este interesata de portofoliile. continuă pe B1

Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman

Premierul Viorica Dancila si mai multi membri ai Cabinetului s-au intalnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Confederatiei Patronatului Roman. intrevederea a avut loc la initiativa premierului si a avut ca principal obiectiv relansarea si imbunatatirea dialogului dintre Executiv si mediul de afaceri, precizeaza Guvernul intr-un comunicat.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

VIORICA DANCILA: Cifrele INS si Eurostat arata ca economia inregistreaza o evolutie peste asteptari

Economia Romaniei inregistreaza o evolutie peste asteptari, cu o crestere a Produsului Intern Brut de 4,8%, seria ajustata sezonier, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, miercuri, in deschiderea sedintei de guvern.

intalnire de ultima ora a coalitiei de guvernare. Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, discutii decisive la Vila Lac

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu discuta miercuri despre soarta coalitiei dupa ulitmatumul dat de ALDE pentru ramanerea la guvernare. Potrivit surselor, Viorica Dancila este asteptata de.

Viorica Dancila, discutii cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles, cu noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. intrevederea va avea loc a sediul Comisiei. Viorica Dancila a declarat,.

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Viorica Dancila si George Maior au facut pace. Ambasadorul Romaniei in SUA a semnat in numele Guvernului - surse

Viorica Dancila si George Maior au facut pace, spus surse politice. Ambasadorul Romaniei in SUA a fost mandatat sa semneze memorandumul de intelegere cu privire la dezvoltarea tehnologiei 5G, sustin.

Viorica Dancila spune ca romanii o duc din ce in ce mai bine: Vin vesti bune din domeniul economic (VIDEO)

Tara arde, Viorica Dancila se lauda cu cresterea economica obtnuta prin programul de guvernare al PSD. Premierul a declarat, miercuri, cifrele oficiale arata ca romanii o duc din ce in ce mai.

Viorica Dancila, anunt dupa intalnirea cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in cadrul unei sedinte de guvern ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )