Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea a prezentat rezultatele sedintei CEx: Conducerile PSD Bucuresti si Ilfov, decapitate / 8 ministri vor fi schimbati / Daca o minoritate sustine un punct de vedere si majoritatea tot spune ca nu are dreptate, poate odata minoritatea va nteleg

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a prezentat rezultatele sedintei CEx: Conducerile PSD Bucuresti si Ilfov, decapitate / 8 ministri vor fi schimbati / Daca o minoritate sustine un punct de vedere si majoritatea tot spune ca nu are dreptate, poate odata minoritatea va nteleg

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au anuntat luni seara, dupa o sedinta de peste sapte ore a conducerii PSD, schimbari la conducerea a opt ministere. Unii ministri isi schimba portofoliul, cum este cazul Liei Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi, altii revin in Guvern, dupa ce au mai fost in Cabinetul Tudose - Ilan Laufer - sau Grindeanu - Gabriel Les. Nu a fost singurul subiect de pe ordinea de zi a conducerii PSD. Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti si nu mai este presedinte interimar la filiala din capitala, in timp ce conducerea organizatiei Ilfov a fost dizolvata cu totul. Mihai Fifor pleaca de la conducerea ministerului Apararii dar pare ca a fost recuperat in cadrul partidului, unde a primit o functie de conducere - tot interimara - urmand a se ocupa de Consiliul National. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD: / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au anuntat luni seara, dupa o sedinta de peste sapte ore a conducerii PSD, schimbari la conducerea a opt ministere. Unii ministri isi schimba portofoliul, cum este cazul Liei Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi, altii revin in Guvern, dupa ce au mai fost in Cabinetul Tudose - Ilan Laufer - sau Grindeanu - Gabriel Les. Nu a fost singurul subiect de pe ordinea de zi a conducerii PSD. Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti si nu mai este presedinte interimar la filiala din capitala, in timp ce conducerea organizatiei Ilfov a fost dizolvata cu totul. Mihai Fifor pleaca de la conducerea ministerului Apararii dar pare ca a fost recuperat in cadrul partidului, unde a primit o functie de conducere - tot interimara - urmand a se ocupa de Consiliul National.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine declaratii de presa dupa reuniunea conducerii PSD in care s-a decis schimbarea mai multor ministri si inlaturarea Gabrielei Firea de la conducerea organizatiei Bucuresti.

Soarta Guvernului Dancila, decisa luni. SURSE: Negocieri intre liderii social-democrati inaintea sedintei CEx

Liderii social-democrati se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv, unde urmeaza sa se ia o decizie cu privire la remanierea guvernamentala. Liviu Dragnea i-ar fi chemat duminica, pe liderii judeteni care.

LIVIU DRAGNEA: E inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov

ACTUALIZARE - Dragnea despre raportul MCV: Romania sa legifereze asa cum o face fiecare stat membru UE Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Romania trebuie sa legifereze asa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeana, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeana. ------- Presedintele PSD a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv care a durat aparoximativ 7 ore, ca este inadmisibil ce s-a intamplat la PSD Ilfov si ca in CEx s-a discutat ca disputele fara fundamente reale sa inceteze. Dragnea a anuntat si desemnerea lui Mihai Fifor ca presedinte interimar al Consiliului National al partidului, iar Codrin Stefanescu a redobandit functia de secretar general adjunct al PSD.

Gabriela Firea, mesaj ferm pentru Liviu Dragnea inainte de CEx: Poate sa imi ia functia, dar nu ma poate face sa tac. Vrea sa monopolizeze toata puterea, pentru a-si rezolva problemele lui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la sedinta CEx a PSD de luni. Chiar daca isi va pierde functiile din partid, Firea sustine ca acest lucru nu o va face sa taca. intr-un interviu.

Mihai Fifor a primit o FUNCTIE IMPORTANTA iN PSD, dupa plecarea de la Aparare! Si Codrin Sefanescu a fost avansat in functie de Liviu Dragnea

Zi importanta in PSD. Liviu Dragnea decide soarta Guvernului PSD. Surse politice anunta plecarea mai multor ministrii din Cabinetul Dancila. Mihai Fifor si-a singur demisia, inainte de inceperea CEx. Nu.

CEx al PSD discuta despre remaniere. Firea asteapta sentinta

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi sa discute activitatea ministerelor, remanierea guvernamentala, noi numiri pe functii in interiorul partidului, dar si eventuale sanctiuni impotriva Gabrielei Firea, critic vehement al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Gabriel Mutu, noul presedinte PSD Bucuresti. Primarul Sectorului 6, un apropiat al lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, dupa demisia Gabrielei Firea. Acesta este un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, el considera.

Liviu Dragnea, student la o universitate fantoma: Liderul PSD a inceput cursurile cand facultatea nici nu era infiintata(VIDEO)

Liviu Dragnea a fost student la o universitate fantoma. Procurorii cer anularea situatiei scolare a liderului PSD, care a studiat contabilitate la o universitate din Alexandria. Institutia de invatamant tinea.

TeleormanLeaks: RISE Project a publicat imagini in care Liviu Dragnea apare la o partida de vanatoare alaturi de sefii Tel Drum si lideri PSD (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, sambata, un videoclip din seria TeleormanLeaks. Este vorba despre imagini in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare la o partida de vanatoare impreuna cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )