Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Plesoianu: Iohannis o poate refuza pe Olguta Vasilescu si a doua oara

B1 B1,
Liviu Plesoianu: Iohannis o poate refuza pe Olguta Vasilescu si a doua oara

Liviu Plesoianu este primul lider PSD care confirma ca presedintele Klaus Iohannis o poate refuza din nou pe Lia Olguta Vasilescu, de aceasta data pentru portofoliul Dezvoltarii, dar vine si cu o solutie. continuă pe B1

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Ce variante are PSD dupa ce Iohannis a refuzat doi ministri. Cum se poate intoarce Olguta Vasilescu in Guvern

CCR a decis, in 2008, ca presedintele poate refuza o singura data, motivat, o propunere de ministru. PSD ar putea face rocada intre ministrii respinsi de Iohannis, iar seful statului e o obligat sa accepte. Asta ar insemna ca Lia Olguta Vasilescu sa treaca la Dezvoltare, iar Ilan Laufer la Transporturi. Potrivit unor surse politice, Livbiu Drganea nu e incantat de aceasta varianta, care i-ar oferi foarte multa putere politica Olgutei Vasilescu.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Zegrean: Iohannis nu e obligat sa o accepte pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat pentru B1 TV de ce presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul.

Cine-i multumeste lui Iohannis ca a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi. Presedintele a intarit intentia de sprijinire a constructiei autostrazilor in Moldova

Asociatiile civice Moldova Vrea Autostrada si impreuna pentru A8 i-au multumit public presedintelui Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa semneze decretul de numire a Liei Olguta Vasilescu in.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Digi24: C.T. Popescu explica de ce Olguta Vasilescu si Ilan Laufer au fost refuzati de Klaus Iohannis - Efectul va fi de imagine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca se pot gasi motivatii pentru respingerea tuturor propunerilor de ministri din Guvernul Dancila 2. intrebarea, mai spune jurnalistul, este ce va face acum Liviu Dragnea cu Lia Olguta Vasilescu, ramasa fara functie de ministru.

Surse: Pe cine a pregatit Dragnea la Transporturi si ce post primeste Olguta Vasilescu. Liderii PSD s-au reunit la partid

Mircea Draghici, trezorierul PSD, si Dragos Benea, liderul filialei Bacau, sunt variantele lui Liviu Dragnea pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu are mari sanse sa preia Ministerul Dezvoltarii, sustin sursele citate. Ar fi singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Care ar putea sa fie adevaratul motiv pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu

Unul din motivele pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu ar putea sa fie unul personal. Si anume, o afirmatie a fostului ministru al Muncii la adresa sefului statului. Vasilescu a.

Ludovic Orban, dupa ce Iohannis i-a refuzat pe Laufer si Olguta Vasilescu: Nu poti sa pui doi habarnisti. Laufer e mai degraba bun ca fotomodel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca seful statului a avut dreptate cand a decis sa nu-i accepte ca ministri pe Ilan Laufer si Lia Olguta Vasilescu. Liderul liberal considera ca coi doi sunt habarnisti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )