Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice. continuă pe Hotnews

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului.

Planul PSD dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Laufer si Vasilescu in Guvern

PSD analizeaza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe un conflict juridic de natura constitutionala, a declarat, marti, deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn/ Alexandru Florian, Elie Wiesel: O dec

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer. UPDATE Reactia directorului Institutului Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer: O declaratie cu mult iz politic si atata tot. Atitudinea presedintelui Romaniei in ceea ce priveste memoria victimelor Holocaustului din Romania a fost recunoscuta de o importanta organizatie evreiasca internationala, American Jewish Committee, care i-a conferit anul trecut si o distinctie.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru, act de antisemitism. n istoria Romniei, Ceausescu a vndut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vndut un evreu romn

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a mai spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. in istoria Romaniei, Ceausescu a vandut evrei. Astazi am certitudinea ca si presedintele Iohannis a vandut un evreu roman. Nu stiu cui si nu stiu pentru cati bani, a mai acuzat Laufer.

UPDATE Ilan Laufer: Refuzul presedintelui de a ma numi n functia de ministru este un act de antisemitism. Fac plngere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, sustine ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism, acuzandu-l pe seful statului ca a avut mai multe iesiri de sabotare a evreilor, incercand sa opreasca relatiile cu Ierusalimul. El a spus ca va face o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si va cere comunitatii evreiesti din SUA sa retraga decoratia acordata presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )