Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care sunt rezultatele referendumului intern al USR. Ce decizie a luat Nicusor Dan

B1 B1,
Care sunt rezultatele referendumului intern al USR. Ce decizie a luat Nicusor Dan

S-a incheiat referendumul intern din USR, unde 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei initiata de Coalitia pentru. continuă pe B1

Nicusor Dan contesta rezultatul referendumului intern: Aceasta decizie poate sa fie luata la un Congres. in acest moment, sunt in afara USR

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, pune sub semnul intrebarii rezultatul referendumului intern pe tema familiei traditionale. Nicusor Dan sustine ca, eventual, Congresul USR trebuie sa decida daca partidul se pozitioneaza sau nu pe subiectul modificarii Constitutiei in sensul dorit de Coalitia pentru Familie.

Catalin Drula: USR a decis, in cadrul referendumului intern, sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie

USR a decis, in cadrul referendumului intern desfasurat saptamana trecuta, sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie 82,5%), aceasta fiind pozitia sustinuta de USR Liberal. Anuntul a fost facut de Catalin Drula, deputat si vicepresedinte USR, pe pagina sa de Facebook.

USR a decis, in cadrul referendumului intern, sa se pozitioneze impotriva referendumului initiat de Coalitia pentru Familie

Uniunea Salvati Romania a decis, in cadrul referendumului intern desfasurat saptamana trecuta, ca trebuie sa aiba o pozitie ca partid pe tema referendumului initiat de Coalitia pentru Familie 52,7% dintre membrii formatiunii au votat pentru pozitionare), iar 82,5% considera ca USR trebuie sa se pozitioneze impotriva referendumului CpF, aceasta fiind pozitia sustinuta de la inceput de USR Liberal. Anuntul a fost facut de USR intr-un comunicat si de Catalin Drula, deputat si vicepresedinte al formatiunii, pe pagina sa de Facebook.

Nicusor Dan, criticat dur dupa rezultatul referendumului din USR

Liderul Platformei liberale din USR Cristian Ghinea sustine intr-o postare pe Facebook ca prin rezultatul referendumului intern, conform caruia USR ar trebui sa se pozitioneze in legatura cu.

Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din aceasta zodie sunt mereu sortiti esecului

Orgoliul, visele irealizabile si singuratatea fac ca unele zodii sa aiba parte toata viata de un destin potrivnic si nefericit. Sunt insa unele semne zodiacale care par sa aiba mereu ghinion. Iata ic.

VIDEO. Presedintele Trump revine cu o declaratie mai dura, dupa ce a fost criticat ca nu se distanteaza de extremistii albi: Rasismul e rau. Cei care sunt motivati de ura sunt criminali

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a revenit cu o noua declaratie prin care condamna mai ferm violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia, potrivit New York Times.

Presedintele Trump revine cu o declaratie mai dura, dupa ce a fost criticat ca nu se distanteaza de extremistii albi: Rasismul e rau. Cei care sunt motivati de ura sunt criminali

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a revenit cu o noua declaratie prin care condamna mai ferm violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia, potrivit New York Times.

Care sunt cele trei lucruri pe care majoritatea oamenilor risipesc 70% din bani

Grant Sabatier, un tanar milionar care conduce site-ul Millennial Money, arata ca americanii cheltuiesc in medie 70% din bani pe locuinta, transport si mancare, potrivit Business.

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult? Iata un top 10!

Printre lucrurile pa care le iei in calcul atunci cand te gandesti sa iti cumperi o masina este si deprecierea. Da, exista foarte multi soferi care se gandesc la ce valoare se va vinde masina lor, si fac comparatia astfel cu pierderea pe care o vor.

Preturile terenurilor agricole au explodat. Care sunt zonele unde se cumpara cel mai mult

Subventiile acordate celor care au afaceri in agricultura au facut ca multi dintre fermieri sa prospere, iar unii chiar si-au extins suprafetele pe care le lucreaza. in aceste conditii un hectar se vi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )