Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Politic al USR se reuneste sambata pentru a decide daca Nicusor Dan revine in partid, precum si pozitionarea fata de referendumul privind familia

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Politic al USR se reuneste sambata pentru a decide daca Nicusor Dan revine in partid, precum si pozitionarea fata de referendumul privind familia

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste sambata pentru a decide pozitionarea partidului fata de referendumul privind definirea familiei in Constitutie, scrie News. ro. Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, ar putea reveni sau nu in partid in functie de decizia Consiliului Politic. continuă pe Hotnews

Consiliul Politic al USR se reuneste sambata pentru a decide daca Nicusor Dan revine in partid

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste, sambata, pentru a decide daca fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, va reveni in partid. La aceasta intalnire se va.

Conducerea UDMR se reuneste sambata pentru a decide daca voteaza motiunea de cenzura

Consiliul Permanent al UDMR se reuneste, sambata, la Cluj, pentru a analiza situatia politica actuala. La finalul sedintei concluziile vor fi prezentate de Kelemen Hunor, surse parlamentare afirmand.

Consiliul Politic al USR decide azi daca Nicusor Dan se intoarce in partid

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste, sambata, pentru a decide modul in care partidul se va raporta fata de referendumul privind definirea familiei in Constitutie. Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, ar putea reveni sau nu in partid in functie de decizia Consiliului Politic.

Conducerea UDMR se reuneste sambata pentru a decide daca voteaza motiunea de cenzura si intra la guvernare

Consiliul Permanent al UDMR se va reuni, sambata, la Cluj, pentru a analiza situatia politica actuala, iar la finalul sedintei concluziile vor fi prezentate de catre Kelemen Hunor, surse parlamentare afirmand ca liderii UDMR vor dicuta posibilitatea intrarii formatiunii la guvernare.

UDMR se va decide daca intra sau nu la guvernare dupa votul pe motiune - surse

UDMR va decide daca intra sau nu la guvernare dupa votul de miercuri pe motiunea de cenzura, au declarat pentru HotNews. ro surse din uniune. Potrivit acestora, liderii UDMR au discutat si cu alti lideri din spectrul politic, nu doar cu PSD, si vor avea discutii cu toate fortele politice pana la vot.

USR a decis, in Comitetul Politic National, sa sustina parteneriatul civil. Nicusor Dan va decide daca va reveni in partid dupa referendumul intern

Uniunea Salvati Romania a decis, in Comitetul Politic National, dupa o dezbatere de sapte ore, sa sustina parteneriatul civil, precum si libertatea de opinie a membrilor fata de initiativa de modificare a Constitutiei pe tema familiei.

Oferte de la PSD pentru Grindeanu, daca demisioneaza

Potrivit unor surse din PSD, in CEx i s-ar fi oferit trei posturi lui Sorin Grindeanu, daca accepta sa isi dea demisia din functia de premier. Prima reitereaza oferta facuta inca de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )