Libnet.ro
UNICEF

14:45

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

B1 B1,
Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai / M-a ntrebat ce parere am despre anticipate si i-am raspuns: Eu spun una si tu ma ntrebi alta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu a negociat cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura. Liderul maghiar afirma ca s-a intalnit cu Orban la o cafea, in jurul datei de 20 mai, si i-a adresat cateva intrebari clare legate de viitorul politic la care nu a primit raspunsuri, relateaza Mediafax.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat.

Liberalii cauta aliati pentru motiunea de cenzura. Orban: Am discutat si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a declarat vineri ca a purtat discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor despre sustinerea motiunii de cenzura insa a evitat sa spuna care este concluzia discutiei, mentionand doar ca daca era.

Kelemen Hunor dezvaluie ce a vorbit cu PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a negat luni ca ar fi avut negocieri cu liderul liberalilor Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate. El a precizat ca, din punctul sau de vedere, nu se poate ajunge la antici.

Kelemen Hunor, legat de schimbarea din functie a lui Liviu Dragnea: Ei trebuie sa decida

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost intrebat luni daca ar sustine un demers de schimbare din functie a actualului presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in contextul anuntului facut de PNL ca.

Kelemen Hunor, despre candidatura lui Iohannis pentru un nou mandat: Un presedinte in exercitiu se gandeste la un al doilea mandat si este absolut firesc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis de a candida pentru al doilea mandat de presedinte este unul firesc, in conditiile in care fiecare sef de stat, cu exceptia lui Emil Constantinescu, a facut acelasi lucru. El a spus ca UDMR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, insa a afirmat ca nu se grabesc sa il numeasca deoarece au o retinere daca pot castiga alegerile.

Kelemen Hunor, despre anuntarea candidaturii lui Iohannis pentru un nou mandat: Avem o oarecare retinere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis de a candida pentru al doilea mandat este unul firesc. Un presedinte in exercitiu se gandeste la un al doilea mandat si.

Kelemen Hunor: Miercuri vom lua decizia formala legata de motiunea de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca miercuri, dupa sedinta comuna a grupurilor reunite, parlamentarii Uniunii vor lua o decizie in privinta unei eventuale sustineri privind motiunea de cenzura depusa de PNL, USR si PMP, potrivit Mediafax.

UDMR da semnale ca ar vota demiterea premierului Dancila: Ce solicitari are Kelemen Hunor in schimbul sprijinului la motiune (VIDEO)

Liderul UDMR Kelemen Hunor a dat de inteles, luni in Parlament, ca este dispus sa ofere sprijinul celor 30 de parlamentari ai formatiunii pentru motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului condus de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )