Libnet.ro
UNICEF

17:16

Nicusor Dan explica de ce se impotriveste intrarii lui Ciolos in USR si aminteste de compromisurile facute de fostul premier

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan explica de ce se impotriveste intrarii lui Ciolos in USR si aminteste de compromisurile facute de fostul premier

Presedintele USR, Nicusor Dan, a explicat, intr-un mesaj pe contul personal de Facebook, pozitionarea sa impotriva intrarii lui Dacian Ciolos in formatiunea pe care o conduce, cu toate ca in partid este un curent majoritar care l-ar vrea alaturi pe fostul premier. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan dezvaluie culisele negocierilor cu Ciolos. De ce se opune intrarii acestuia in USR

Nicusor Dan, presedintele USR, dezvaluie culisele negocierilor cu Dacian Ciolos pe tema intrarii fostului premier in USR. Dupa mai bine de o saptamana in care s-au aflat diverse detalii despre.

Nicusor Dan: Nu a existat o decizie de respingere a intrarii lui Dacian Ciolos in USR. Opinia majoritara este ca intrarea lui in partid este benefica, eu am sustinut opinia contrara

Liderul USR Nicusor Dan prezinta, duminica, intr-o postare pe Facebook, pozitia sa cu privire la tema intrarii lui Dacian Ciolos in partid, precizand ca nu a existat o decizie in USR de respingere a acestui lucru si ca fostului premier i-a fost trimisa chiar o invitatie pentru o discutie in acest sens. Opinia majoritara in partid este ca intrarea lui Ciolos in USR este benefica; eu am sustinut opinia contrara, dar voi actiona in acord cu vointa majoritatii, afirma Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Majoritatea din USR il vrea pe Ciolos pentru ca aduce un plus de profesionalism, minoritatea se teme ca USR ar putea deveni partidul lui Ciolos (VIDEO)

Nicusor Dan a explicatmotivele pentru care cei mai multi membri USR il vor pe Dacian Ciolos in randurile lor, dar si argumentele pentru care el si o minoritate din partid nu sunt de acord cu.

Culisele negocierilor esuate dintre Dacian Ciolos si Nicusor Dan. Cum a ajuns USR la un pas sa se rupa

Nicusor Dan si Dacian Ciolos au consfintit esecul negocierilor pentru intrarea fostului premier in USR, au declarat surse din ambele tabere. Ciolos urmeaza sa lanseze un partid nou, in timp ce USR e divizat: unii cred ca Nicusor Dan nu-i putea pune lui Ciolos partidul pe tava, in timp ce altii cred ca fostul premier, cu notorietatea sa, ar fi dat aripi partidului. Cu informatii din interior, Adevarul reface filmul negocierilor.

Nicusor Dan: Lui Dacian Ciolos i s-a transmis invitatia sa intre in USR

Liderul USR, Nicusor Dan, a oferit duminica, pe Facebook, o serie de precizari in legatura cu posibila intrare in USR a fostului premier Dacian Ciolos.

Analiza: Batalia pentru control in USR e in toi si Ghinea sta sa-i fure partidul lui Nicusor Dan

Batalia pentru control in USR e deja in toi, iar disciplinatul Cristian Ghinea trece peste capul lui Nicusor Dan si face ordine in partid, scrie Adrian Popescu, pentru Romania Curata.

Cosette Chichirau: Scenariul daca nu vine Ciolos, USR dispare, nu are o baza in realitate

Deputatii USR Cosette Chichirau si Iulian Bulai recunosc ca premierul Dacian Ciolos are o imagine foarte buna, insa vorbesc si despre problemele pe care le ridica o eventuala intrare a sa in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )