Libnet.ro
UNICEF

01:05

Congres USR: Ghinea a inceput duelul cu Nicusor Dan

Adevărul Adevărul,
Congres USR: Ghinea a inceput duelul cu Nicusor Dan

Invitat la Adevarul Live, deputatul USR Cristian Ghinea a vorbit despre viitorului partidului, in conditiile in care in toamna va avea loc un nou Congres, dupa ce Nicusor Dan a demisionat, sustinand ca USR nu trebuie sa se pozitioneze in vreo directie pe tema referendumului privind familia traditionala. Pe de alta parte, Ghinea sustine ca USR trebuie sa-si asume o pozitionare la nivel de partid pe acest subiect. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Cristian Ghinea: ce doctrina va adopta USR si cum se va transa conflictul cu Nicusor Dan

Deputatul USR Cristian Ghinea va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre cele trei variante de ideologie pe care membrii partidului le dezbat in acest moment: USR liberal, USR popular si USR fara ideologie. De asemenea, Cristian Ghinea va vorbi si despre conflictul cu Nicusor Dan, care a dus la demisia celui din urma din fruntea partidului.

Nicusor Dan: USR este victima propriului succes

Deputatul USR Nicusor Dan a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa la Alexandria, ca formatiunea sa este victima propriul succes si ca o dezbatere interna pe tema pozitionarii.

Adevarul Live. Cristian Ghinea: Nicusor Dan nu mai poate sa atraga votanti. Un partid nu e pe persoana fizica. Vreau sa fac jonctiunea intre USR si Romania 100

Deputatul USR Cristian Ghinea a vorbit, la Adevarul Live, despre cele trei variante de ideologie pe care membrii partidului le dezbat in acest moment: USR liberal, USR popular si USR fara ideologie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )