Libnet.ro
UNICEF

17:46

Nicusor Dan nu vrea sa revina in USR, dar are mari planuri politice

B1 B1,
Nicusor Dan nu vrea sa revina in USR, dar are mari planuri politice

Nicusor Dan a declarat ca nu are de gand sa revina in USR, asta dupa ce membrii Uniunii au decis in cadrul unui referendum intern ca partidul sa se pozitioneze public impotriva redefinirii. continuă pe B1

Apel catre Nicusor Dan sa revina USR: Este cea mai importanta persoana din partid

S-a incheiat referendumul intern din USR, unde 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei initiata de Coalitia pentru.

Nicusor Dan vrea sa candideze la Primaria Capitalei si ia in calcul infiintarea unui nou partid

Fostul presedinte USR, Nicusor Dan, a declarat ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile din 2020. Acesta a mai spus ca daca exista o necesitate la care sa raspunda pentru electorat, ia in calcul si infiintarea unui nou partid.

Nicusor Dan vrea sa candideze pentru Primaria Capitalei in 2020: Daca va exista o necesitate, vom face un partid

Fostul lider al USR, Nicusor Dan, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile din 2020, insa depinde daca va fi sau nu intr-un partid, precizand ca daca exista o necesitate la care sa raspunda pentru electorat, ia in calcul si infiintarea unei alte formatiuni.

Nicusor Dan vrea sa candideze la Primaria Capitalei: Este o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult

Nicusor Dan a declarat, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, ca isi doreste sa candideze la alegerile pentru Primaria Bucurestiului. Este o pozitie pentru care eu m-am.

Nicusor Dan, atac la USR: Referendumul intern pe tema colaborarii cu Ciolos e un pic ridicol

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, ca referendumul USR privind o colaborare cu Platforma Romania 100 este un pic ridicol. Referendumul asta al doilea este un pic ridicol, pentru ca.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Elek Levente: USR iese din referendum mai intarita, mai puternica. Daca ar fi dupa mine, as face un apel ca Nicusor Dan sa revina in partid

Presedintele interimar al USR, Eleke Levente, a declarat, luni, ca formatiunea iese mai intarita, mai puternica, in urma referendumului in care s-a decis daca USR va avea o pozitie oficiala sau nu pe tema initiativei cetatenesti privind reviziuirea Constitutiei. De asemenea, acesta sustine ca ar fi indicat un apel adresat lui Nicusor Dan pentru ca fostul lider sa revina in partid.

Deputatul Nicusor Dan afirma ca referendumul USR privind o colaborare cu Platforma Romania 100 este un pic ridicol

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, la postul de televiziune Realitatea Tv, ca referendumul USR privind o colaborare cu Platforma Romania 100 este un pic ridicol.

EXCLUSIV Nicusor Dan: Nu se pune problema sa mai revin in USR/ Isi va infiinta fostul lider USR un nou partid?

Nicusor Dan a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ca nu se pune problema sa revina in partid, dupa ce Bironul National al USR a validat, luni, rezultatul referendumului intern si a decis asumarea pozitiei rezultate din consultarea membrilor, de a se opune modificarii articolului 48 din Constitutie in forma propusa de Coalitia pentru Familie. Nicusor Dan s-a declarat interesant de o candidatura la primaria Capitalei in 2020 iar in acest context a evocat posibilitatea infiintarii unui nou partid. Cat de decis este sa o faca?.

EXCLUSIV Nicusor Dan: Nu se pune problema sa revin in USR/ Isi va infiinta fostul lider USR un nou partid?

Nicusor Dan a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ca nu se pune problema sa revina in partid, dupa ce Biroul National al USR a validat, luni, rezultatul referendumului intern si a decis asumarea pozitiei rezultate din consultarea membrilor, de a se opune modificarii articolului 48 din Constitutie in forma propusa de Coalitia pentru Familie. Nicusor Dan s-a declarat interesant de o candidatura la primaria Capitalei in 2020, iar in acest context a evocat posibilitatea infiintarii unui nou partid. Cat de decis este sa o faca?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )