Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sanctiunile SUA la adresa Federatiei Ruse si a partenerilor sai comerciali: ar trebui sa se pozitioneze in vreun fel Romania?

Adevărul Adevărul,
Sanctiunile SUA la adresa Federatiei Ruse si a partenerilor sai comerciali: ar trebui sa se pozitioneze in vreun fel Romania?

La sfarsitul lunii iulie, Congresul SUA a adoptat o lege prin care sunt instituite sanctiuni la adresa Federatiei Ruse, Iranului si Coreei de Nord. Presedintele Trump a ratificat aceasta lege pe data de 2 august, fara prea mult entuziasm. Ratificarea s-a produs in spatele usilor inchise, fara agitatia mediatica ce inconjoara alte masuri similare ale administratiei Trump. continuă pe Adevărul

Sanctiunile SUA la adresa Federatiei Ruse si partenerilor sai comerciali: ar trebui sa se pozitioneze in vreun fel Romania?

La sfarsitul lunii iulie Congresul SUA a adoptat o lege prin care sunt instituite sanctiuni la adresa Federatiei Ruse, Iranului si Coreei de Nord. Presedintele Trump a ratificat aceasta lege pe data de 2 august, fara prea mult entuziasm. Ratificarea s-a produs in spatele usilor inchise, fara agitatia mediatica ce inconjoara alte masuri similare ale administratiei Trump.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )