Libnet.ro
UNICEF

15:15

Surse: Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza de la conducerea USR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza de la conducerea USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat aseara, dupa sedinta Biroului National, ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea familiei, potrivit unor surse din partid citate de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand, despre o posibila demisie a lui Nicusor Dan de la conducerea USR: Trebuie sa asteptam cu totii sa se limpezeasca lucrurile si sa aflam ceva oficial

Clotilde Armand, membru al Biroului National al USR, considera ca este necesara o pozitie oficiala din partea partidului si a liderului Nicusor Dan, in context informatiilor privind o posibila demisie a acestuia.

USR a decis sa se pozitioneze impotriva redefinirii familiei. Surse: Nicusor Dan si-ar fi prezentat demisia, dar s-a razgandit

UPDATE: Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a declarat ca nu exista inregistrata in acest moment o demisie scrisa a lui Nicusor Dan. Totusi, acesta a amenintat cu demisia in cadrul BN.

Nicusor Dan a demisionat din USR: Politicianul anunta o conferinta de presa in care isi va explica decizia

Nicusor Dan a demisionat din USR. intr-o postare pe Facebook, Dan a precizat ca va da mai multe detalii despre aceasta decizie intr-o conferinta de presa pe care o va sustine joi la ora.

Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza dupa ce USR a decis sa voteze impotriva redefinirii familiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi da demisia dupa ce Biroul National al partidului a decis miercuri seara ca formatiunea sa voteze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefinirea familiei.

Sedinta tensionata in USR. Conducerea partidului a votat sa se pozitioneze impotriva redefinirii familiei in Constitutie. Nicusor Dan ar fi anuntat ca isi da demisia/ Nicusor Dan, pe Facebook: Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pent

Birou National al USR a votat miercuri seara, intr-o sedinta tensionata, ca se va pozitiona impotriva demersului de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca uniune intre un barbat si o femeie. Nicusor Dan ar fi anuntat ca isi da demisia, dupa acest vot, el amenintand cu demisia inca de luni, de la prima sedinta pe aceasta tema, spunand ca nu doreste ca partidul sa ia o pozitie in acest sens, ceea ce a dus la un conflict intern cu Cristian Ghinea. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Nicusor Dan a plecat de la sedinta, dupa votul dat, spunand ca nu se mai regaseste in partid. 49 Nicusor Dan, pe Facebook: Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pentru azi. Pana pe 11 iunie mult succes candidatilor USR din Targu Jiu, Busteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almas si Covasant din judetul AradInformatia nu a putut fi confirmata, Nicusor Dan nu a raspuns apelurilor repetate ale HotNews. ro pentru a clarifica situatia.

Clotilde Armand ii cere lui Nicusor Dan sa ramana in USR: Trebuie sa continuam impreuna!

Clotilde Armand i-a cerut lui Nicusor Dan, cu putin timp inainte ca acesta sa isi anunte demisia din partid, sa nu plece si sa ramana alaturi de colegii sai. il cunosc pe.

Surse: Nicusor Dan si-a anuntat demisia din functia de presedinte USR

Presedintele USR Nicusor Dan a anuntat, miercuri seara ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea.

UPDATE Sedinta tensionata in USR. Conducerea partidului a votat sa se pozitioneze impotriva redefinirii familiei in Constitutie. Nicusor Dan ar fi plecat din sedinta spunand ca isi da demisia/ Nicusor Dan, pe Facebook: Biroul National al USR a luat o dec

Birou National al USR a votat miercuri seara, intr-o sedinta tensionata, ca se va pozitiona impotriva demersului de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca uniune intre un barbat si o femeie. Dupa acest vot, Nicusor Dan ar fi plecat spunand ca isi da demisia, dupa acest vot, el amenintand cu demisia inca de luni, de la prima sedinta pe aceasta tema, spunand ca nu doreste ca partidul sa ia o pozitie in acest sens, ceea ce a dus la un conflict intern cu Cristian Ghinea. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Nicusor Dan a plecat de la sedinta, dupa votul dat, spunand ca nu se mai regaseste in partid. 49 Nicusor Dan, pe Facebook: Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pentru azi. Pana pe 11 iunie mult succes candidatilor USR din Targu Jiu, Busteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almas si Covasant din judetul Arad. Un vicepresedinte al USR a declarat pentru News. ro ca Nicusor Dan ar urma sa faca un anunt joi. Informatia legata de demisie nu a putut fi confirmata, Nicusor Dan nu a raspuns apelurilor repetate ale HotNews. ro pentru a clarifica situatia.

Nicusor Dan recunoaste ca ar putea sa se reinscrie in USR

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca daca forurile superioare ale formatiunii vor lua o decizie contrara celei anuntate de Biroul National al USR,.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi va da demisia din functia de conducere a partidului. Deputatul Dan Barna: Nu exista o demisie inregistrata

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a amenintat ca va demisiona de la conducerea partidului, dupa ce membrii USR au decis prin vot sa nu sustina revizuirea Constitutiei pentru redefinea familiei, au declarat surse pentru Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )