Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dialogul unui tanar cu prefectul Speranta Cliseru: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte / Cliseru: Asta am spus! (VIDEO)

B1 B1,
Dialogul unui tanar cu prefectul Speranta Cliseru: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte / Cliseru: Asta am spus! (VIDEO)

Un cetatean a intrat in discutie cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si a intrebat-o de ce nu transmite mai categoric faptul ca Liviu Dragnea si Carmen Dan mint in ceea ce priveste interventia. continuă pe B1

Primarul Capitalei se delimiteaza de prefectul Speranta Cliseru

Recentele declaratii ale prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, referitoare la emiterea ordinului de interventie a jandarmilor in Piata Victoriei, in 10 august, au pus-o in incurcatura pe Gabriela Firea, Primarul General al Municipiului Bucuresti.

VIDEO Speranta Cliseru, admonestata in public: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte. Ce a raspuns prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost admonestata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean iritat initial ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Cetateanul ii atrage atentia apoi sa spuna public daca a avut sau nu vreoo legatura cu violentele jandarmilor din data de 10 august.

Speranta Cliseru, certata in public de un cetatean: ,,Spuneti ca Dragnea minte, Carmen Dan minte. Cliseru: Asta am spus!

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost certata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean suparat ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Bucuresteanul i-a adresat mai multe intrebari.

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru: Jandarmeria si-a facut treaba.Cei care conduceau operatiunea au mai stat si cu mine din cand in cand

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat, luni, ca era intr-un centru de comanda in seara de 10 august, cand au avut loc incidentele din Piata Victoriei. Declaratia vine dupa ce, saptamana trecuta, prefectul a spus ca nu a fost in Piata Victoriei pe 10 august asa cum a sustinut ministrul de Interne Carmen Dan.

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, despre proteste: Am dat ordinul, cred ca era dupa 12 noaptea

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat, luni, ca in timpul protestelor din 10 august nu s-a aflat in centrul mobil de comanda, ci intr-o cladire din cladirile care apartin de guvern, spunand c?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )