Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Carmen Dan a inscenat episodul cu prefectul Capitalei si acel cetatean

Adevărul Adevărul,
Firea: Carmen Dan a inscenat episodul cu prefectul Capitalei si acel cetatean

Primarul Capitalei a lansat sambata, la finalul CEx, o serie de atacuri la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, declarand ca filmarea in care un cetatean avea o conversatie cu prefectul Bucurestiului, Speranta Cliseru, a fost regizat de Carmen Dan in colaborare cu o secretara, un consilier si apropiati ai domniei sale. Motivul ar fi fost defaimarea prefectului si a primarului Bucurestiului. continuă pe Adevărul

Firea: Carmen Dan a inscenat momentul in care prefectul Capitalei a fost abordat de un cetatean la terasa pentru a o defaima si pentru ca eu sa sufar politic

Primarul Capitalei a lansat sambata, la finalul CEx, o serie de atacuri la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, declarand ca filmarea in care un cetatean avea o conversatie cu prefectul Bucurestiului, Speranta Cliseru, a fost regizat de Carmen Dan in colaborare cu o secretara, un consilier si apropiati ai domniei sale. Motivul ar fi fost defaimarea prefectului si a primarului Bucurestiului.

Gabriela Firea: Carmen Dan a pus la cale acel episod de la terasa cu prefectul pentru a o defaima pe ea si pe mine (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a acuzat-o sambata pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca a orchestrat episodul de la terasa in care un barbat cu telefonul in mana o ia la intrebari pe Speranta Cliseriu,.

Speranta Cliseru, certata in public de un cetatean: ,,Spuneti ca Dragnea minte, Carmen Dan minte. Cliseru: Asta am spus!

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost certata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean suparat ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Bucuresteanul i-a adresat mai multe intrebari.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Dihonie in PSD. Surse: Firea ii reproseaza lui Dragnea ca vrea s-o bage la puscarie pe Cliseru ca s-o salveze pe Carmen Dan

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si liderul PSD, Liviu Drganea, au ajuns din nou la cutite, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Motivul? Mitingul diasporei, soldat cu o ancheta a Parchetului Militar. Firea ii reproseaza lui Dragnea ca vrea sa o scoata tap ispasitor pentru violentele din Piata Victoriei pe prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, tocmai pentru a o proteja pe ministrul de Interne, Carmen Dan.

Firea i-a adus acuzatii grave lui Carmen Dan: Am intrebat-o daca ne spioneaza. Are o problema personala cu mine si cu doamna prefect

Gabriela Firea i-a adus acuzatii grave lui Carmen Dan, relatand ca aceasta a venit cu mesaje printate cu discutii intre prefectul Capitalei Speranta Cliseru si secretari de stat in MAI. Firea a spus ca.

VIDEO Schimb de replici ntre un cetatean si prefectul Capitalei, pe tema protestelor. Iesiti si spuneti: dna Carmen Dan minte, dnul Dragnea minte. Speranta Cliseru: Asta am spus

Surprinsa de un cetatean la o terasa din Bucuresti, Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, a avut un raspuns neasteptat cand acesta i-a cerut sa iasa si sa spuna public ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si liderul PSD, Liviu Dragnea, mint in cazul protestului din 10 august. Asta am spus, a afirmat Cliseru.

VIDEO Speranta Cliseru, admonestata in public: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte. Ce a raspuns prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost admonestata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean iritat initial ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Cetateanul ii atrage atentia apoi sa spuna public daca a avut sau nu vreoo legatura cu violentele jandarmilor din data de 10 august.

Dialogul unui tanar cu prefectul Speranta Cliseru: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte / Cliseru: Asta am spus! (VIDEO)

Un cetatean a intrat in discutie cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si a intrebat-o de ce nu transmite mai categoric faptul ca Liviu Dragnea si Carmen Dan mint in ceea ce priveste interventia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )