Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kelemen Hunor: Astept ca prefectul din Bacau sa se sesizeze in cazul cimitirului international Valea Uzului

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Astept ca prefectul din Bacau sa se sesizeze in cazul cimitirului international Valea Uzului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, asteapta ca prefectul din Bacau sa se sesizeze in cazul cimitirului international Valea Uzului. El spune ca autoritatile locale din Darmanesti au construit cruci pentru eroii romani fara a avea avize si autorizatii, aspecte care tin de zona penala, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: Astept ca prefectul din Bacau sa se sesizeze in cazul cimitirului international Valea Uzului. Actiunea intra in zona penala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca prefectul din Bacau ar trebui sa se sesizeze in cazul cimitirului international Valea Uzului, informeaza Gandul. info.

KELEMEN HUNOR: UE se afla in fata unei schimbari majore

Alegerile europarlamentare din acest an an sunt cele mai importante de cand Romania a intrat in Uniunea Europeana, a declarat astazi, la Deva, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, el adaugand ca se doreste o mobilizare foarte buna a comunitatii maghiare la vot si sustinerea candidatilor Uniunii.

Kelemen Hunor, despre profanarea mormintelor eroilor romani din cimitirul Valea Uzului: Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca e ceva intamplator

Presedintele UDMR; Kelemen Hunor, sustine ca incidentul de la Darmanesti unde a fost profanat cimitirul eroilor Valea Uzului nu ar fi o intamplare mai ales ca are loc in plina campanie electorala. Nu.

Kelemen Hunor despre situatia de la Valea Uzului: Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca e ceva intamplator

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Satu Mare, ca nu este atat de naiv incat sa creada ca situatia din Valea Uzului, unde cruci ale eroilor romani au fost acoperite cu saci de plastic, a aparut intamplator in campanie electorala, sustinand ca solutia trebuie gasita in primul rand de catre autoritatile de la Bucuresti.

Kelemen Hunor: Nu exista un lider in acest moment in zona opozitiei care are capacitatea politica, are autoritatea necesara ca sa coaguleze o majoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, le da o lovitura importanta partidelor de opozitie care doresc sa rastoarne guvernarae PSD-ALDE. Acesta a afirmat ca nu vede in prezent niciun lider in opozitie care sa.

Kelemen Hunor spune ca nu exista un lider in zona Opozitiei care sa coaguleze o noua majoritate: Ideea sa-i omoram pe PSD-isti si pe cei de la ALDE e generoasa, dar ce se va intampla a doua zi?

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Satu Mare, ca ideea de a inlatura de la guvernare coalitia PSD - ALDE este generoasa, insa nu vede un lider politic din Opozitie care sa coaguleze o noua majoritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )