Libnet.ro
UNICEF

20:17

EXCLUSIV. Petre Daea a pus ochii pe terenurile din Baneasa ale Academiei Agricole. Valeriu Tabara (ASAS): Au fost si sunt presiuni / Nu trebuie desfiintata o statiune pentru o expozitie

B1 B1,
EXCLUSIV. Petre Daea a pus ochii pe terenurile din Baneasa ale Academiei Agricole. Valeriu Tabara (ASAS): Au fost si sunt presiuni / Nu trebuie desfiintata o statiune pentru o expozitie

Ministrul Agriculturii ar vrea cu orice pret sa preia terenurile din Baneasa ale Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu Sisesti ASAS). Petre Daea ar dori sa infiinteze aici un. continuă pe B1

PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale Politicii Agricole Comune pentru care Romania a militat in toate structurile europene a avut castig de cauza in comisia pentru agricultura din Parlamentul European, unde, prin votul dat, s-a eliminat plafonarea obligatorie, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l.

PETRE DAEA: Tehnologia Israelului privind irigatiile este una dintre cele mai dezvoltate din lume

Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, l-a primit in cursul zilei de ieri, la sediul institutiei pe E. David Saranga, Ambasadorul Statului Israel.

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

Ce finanteaza Legile muntelui, propuse de Petre Daea: de la infiintarea stanelor la prelucrarea ciupercilor

Mai multe proiecte de acte normative elaborate de Mnisterul Agriculturii propun finantarea unor activitati din zonele montane, fondurile alocate fiind de circa 153 milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )