Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania preia vineri, simbolic, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cancelarul Austriei vine la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Romania preia vineri, simbolic, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cancelarul Austriei vine la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis il primeste la Palatul Cotroceni pe Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz. Vizita are loc in contextul in care de pe 1 ianuarie, tara noastra va prelua presedintia Consiliului Uniunii. continuă pe Antena3

Romania preia astazi simbolic presedintia Consiliului UE. Cancelarul austriac, in vizita la Bucuresti

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, vine vineri in vizita oficiala in Romania, avand intalniri atat cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, cat si cu premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria. Austria detine in prezent presedintia rotativa a Consiliului UE, astazi urmand sa cedeze simbolic acest titlu. Activitatea tarii noastre va incepe, insa, oficial de la 1 ianuarie 2019.

DE LA AUSTRIA: Tara noastra a preluat, simbolic, presedintia CE

Romania preia, astazi, presedintia Consiliului Uniunii Europene de la Austria, un partener serios si bun, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Tara noastra a preluat, simbolic, presedintia CE

Romania preia, astazi, presedintia Consiliului Uniunii Europene de la Austria, un partener serios si bun, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, noi informatii desprepresedintia Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, caRomania este pregatita sa exercite presedintia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregatiti si vom arata ca putem sa exercitam o presedinti.

Romania a preluat Presedintia Consiliului ministrilor mediului din UE

Romania a preluat astazi Presedintia Consiliului ministrilor mediului din Uniunea Europeana UE) de la oficialii din Austria.

Tara noastra a preluat presedintia CE de la Austria

Romania preia presedintia Consiliului Uniunii Europene de la Austria, un partener serios si bun, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Reteaua de comunicatii diplomatice a Uniunii Europene a fost infiltrata cel putin trei ani

Reteaua de comunicatii diplomatice a Uniunii Europene a fost infiltrata timp de cel putin trei ani, fiind descarcate mii de telegrame schimbate intre ambasade si reprezentantii tarilor membre UE, scrie Le Monde. O parte a acestor mesaje reflecta ingrijorarea europenilor legata de politica lui Donald Trump, dificultatea de a trata cu Rusia sau China precum si temerea de a vedea Iranul relansandu-si programul nuclear.

Ministrul Apararii: Mogherini a spus ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE

Ministrul Apararii, Gabriel Les a declarat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini i-a spus ca este de.

Klaus Iohannis: Este un moment simbolic pentru Romania. Ne bucuram sa preluam presedintia Consiliului UE de la Austria

Update: La finalul intalnirii,Klaus Iohannis si Sebastian Kurz au sutinut o declaratie de presa comuna. Este un moment simbolic pentru Romania si ne bucuram ca preluam aceasta.

Presedintia Consiliului UE: Ce vor coordona ministrii romani? (I)

De la 1 ianuarie, membrii Guvernului Romaniei vor prezida, timp de sase luni, lucrarile structurilor sectoriale ale Consiliului UE. Astazi, cateva date despre atributiile Consiliului Afaceri Generale, care are rol de coordonare, si despre activitatea consiliilor din domeniile Justitiei si Afacerilor Interne, Afacerilor Economice si Financiare, respectiv Afacerilor Externe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )