Libnet.ro
UNICEF

13:30

TAROM are o noua conducere. Ministrul Cuc a anuntat cine preia functia de director general

B1 B1,
TAROM are o noua conducere. Ministrul Cuc a anuntat cine preia functia de director general

Tarom are o noua conducere. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, l-a numit, joi, pe Florin Susanu in functia de director general al companiei, in locul lui WolffWerner-Wilhelm, al carui mandat. continuă pe B1

Tarom are o noua conducere. Pilotul Florin Susanu, numit director general provizoriu

Compania de stat Tarom a anuntat, joi, ca pilotul Florin Susanu, director al Directiei Zbor din cadrul companiei, a fost numit in functia de director general provizoriu.

Lucrarile la centura Bacaului se opresc la cateva zile dupa ce au fost inaugurate cu mare tam-tam de ministrul Cuc. CNAIR anunta ca muncitorii intra in saptamana libera

Lucrarile la centura Bacaului, inaugurate cu tam-tam de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in ziua protestului sieu, pe 15 martie, se opresc pentru o saptamana. Anuntul a fost facut de Compania de AutostraziCNAIR) care precizeaza ca antreprenorul a anuntat ca muncitorii intra in saptamana libera.

Ministrul Cuc trimite Corpul de control sa verifice activitatea Metrorex

Corpul de control al ministrului Transporturilor va efectua o verificare la compania Metrorex, pentru a analiza sesizarile venite din partea sindicatelor, a declarat joi, la Alba Iulia, ministrul Razvan Cuc, el adaugand ca saptamana viitoare va avea o intalnire cu reprezentantii sindicatului de acolo, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )