Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila: Suntem apreciati la Bruxelles si pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Suntem apreciati la Bruxelles si pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU ca Romania este pregatita sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Am avut o discutie in cadrul Colegiului Comisarilor. continuă pe Antena3

Jean Claude Juncker spune ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri la finalul intalnirii de la Bruxelles cu guvernul Dancila ca ministrii romani sunt foarte bine pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE de la 1 ianuarie. Juncker a.

Viorica Dancila, miercuri, la Bruxelles: Premierul romn, asteptat sa clarifice daca criticile la adresa oficialilor europeni reprezinta pozitia Guvernului

Viorica Dancila se va intalni miercuri, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu membrii Colegiului Comisarilor, unde ar urma sa prezinte prioritatile presedintiei Consiliului Uniunii Europene, pe care Romania o va prelua din ianuarie. Discutiile au loc pe fondul criticilor venite de la Bruxelles legate de modificarea legilor justitiei, dar si al criticilor unor membri ai Cabinetului la adresa oficialilori europeni. De altfel, comisarul european Corina Cretu i-a cerut Vioricai dancila sa clarifice daca aceste atacuri ale unor membri ai cabinetului reprezinta pozitia Guvernului.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA despre preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE: Ce se intampla pe 12 decembrie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca pe data de 12 decembrie va prezenta in Parlament forma finala a programului presedintiei Consiliului Uniunii Europene, care va.

JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, seful Executivului european precizand ca problemele privind statul de drept nu au legatura cu presedintia UE, ci cu relatia bilaterala.

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus.

SEFUL COMISIEI EUROPENE: Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei UE

Guvernul Romaniei este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene anul viitor, conform afirmatiilor facute ieri de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dupa o intalnire cu premierul roman Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului nostru.

Viorica Dancila: Presedintia rotativa nu va fi influentata de MCV / Junker ne-a asigurat ca pna la finalul mandatului sau Romnia nu va mai avea aceasta masura discriminatorie

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu la Bruxelles Antenei 3, interviu difuzat in aceasta seara. Premieurl sustine ca presedintia Consiliului UE este un test pentru intreaga Romanie, ca acest mandat nu va fi influentat de MCV si ca Junker ne-ar fi asigurat ca pana la finalul mandatului sau Romania nu va mai avea aceasta masura discriminatorie.

Viorica Dancila: Nu am pierdut majoritatea in Parlament. Nu am nicio emotie legata de motiunea de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, de la Bruxelles, ca nu exista probleme pentru coalitia PSD-ALDE in ceea ce priveste majoritatea din Parlament, astfel ca nu are nicio emotie cu privire la.

Viorica Dancila: Nu am absolut nicio emotie legata de motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca nu are absolut nicio emotie legata de o viitoare motiune de cenzura a opozitiei.

Viorica Dancila, iNTALNIRE cu secretarul general al Consiliului UE, chiar inainte ca Romania sa preia presedintia forului: Premierul a...

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere, la Bruxelles cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen. in cadrul intrevederii, la care au participat si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )