Libnet.ro
UNICEF

17:30

6! Viorica Dancila prezinta luni BILANTUL la sase luni de guvernare. Mesajul transmis in avans de Liviu Dragnea

B1 B1,
6! Viorica Dancila prezinta luni BILANTUL la sase luni de guvernare. Mesajul transmis in avans de Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila prezinta luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 14. 00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii, potrivit Mediafax. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni, la Palatul Victoria, bilantul la sase luni de guvernare. Mandatul celui de-al treilea premier al majoritatii PSD-ALDE in decurs de un an si jumatate a fost marcat de critici atat din partea opozitiei, cat si din partea romanilor, care au iesit in strada sa protesteze, in timp ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori sa demisioneze.

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d.

Dancila prezinta azi bilantul la sase luni de guvernare. Mesajul transmis n avans de Dragnea

Premierul Viorica Dancila va prezenta, luni la Palatul Victoria, incepand cu ora 14. 00, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca vor fi prezentate cele mai importante masuri adoptate de Cabinet.

Premierul Viorica Dancila isi prezinta bilantul

ACTUALIZARE: Veniturile la bugetul de stat au crescut Veniturile la bugetul de stat au crescut, fiind mai mari in primele sase luni ale acestui an cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat, astazi, la Palatul Victoria, premierul Viorica Dancila, care prezinta bilantul la sase luni de guvernare, transmite Agerpres.

Marius Pascan (PMP), dupa bilantul prezentat de Viorica Dancila: Sunt indatorati pe termen lung si copiii nostri, este tradata si vanduta Romania!

Presedinte executiv al PMP, deputatul Marius Pascan, critica dur bilantul prezentat luni de premierul Viorica Dancila dupa jumatate de an de guvernare. Marius Pascan considera ca la sase luni de neroada .

Viorica Dancila si-a facut bilantul promisiunilor electorale. Cel mai important proiect finalizat, un bazin de inot

Premierul Viorica Dancila si-a prezentat luni bilantul la jumatate de an de guvernare, intr-o insiruire citita rapid de promisiuni din campanie, masuri care au produs haos, dar pe care le-a expus ca fiind benefice pentru romani si economie, precum si.

Siegfried Muresan DESFIINTEAZA bilantul prezentat de Viorica Dancila: INFLATIE-RECORD, ATACURI la adresa justitiei, prestatii RIDICOLE pe plan extern

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Prim-ministrul Viorica Dancila a prezent.

Viorica Dancila:Multi dintre cei care m-au jignit sunt oameni care au taiat pensii, au taiat salarii, au inchis scoli si spitale

Prim-ministrul Viorica Dancila este invitata, luni, de la ora 21. 00, la Antena 3, aceasta urmand sa discute despre bilantul sau si stadiul implementarii programului de guvernare al PSD si ALDE.

Radu Banciu: in neobraznicia ei, Viorica Dancila a facut un bilant cu marile realizari ale epocii sale. Ba, doamna, 2.000 de euro net castiga un amarat de sofer de tir, strain, in Slovenia! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul prezentat de Viorica Dancila la sase luni de mandat. Stiti care este salariul pe care il primeste un sofer de.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )