Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liderii PSD se reunesc in sedinta Comitetului Executiv care ar putea decide situatia lui Tudorel Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii PSD se reunesc in sedinta Comitetului Executiv care ar putea decide situatia lui Tudorel Toader

Liderii PSD se reunesc, astazi, in sedinta Comitetului Executiv care ar putea decide retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader. Printre numele vehiculate pentru preluarea portofoliului Justitiei dupa debarcarea lui Toader sunt cele ale lui Eugen Nicolicea, Robert Cazanciuc si Serban Nicolae. continuă pe Ziarul Bursa

Toader este pe faras: PSD a decis revocarea din functia de ministru

PSD nu-l mai sustine pe Tudorel Toader ca ministru al Justitiei. Se pare ca pentru remaniere ar fi votat si premierul Viorica Dancila. Liderii social-democrati, reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis sa-i retraga sprijinul politic ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Se pare ca votul a fost aproape unanim, aproape toti membrii CEx ai PSD au [] .

UPDATE Tensiuni in PSD. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei

Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca remanierea lui Tudorel Toader este iminenta iar social democratii iau in calcul mai multe variante pentru portofoliul de la Justitiei. Printre numele vehiculate se numara Eugen Nicolicea dar si Rober Cazanciuc. De precizat este ca desi initial Dragnea dorea sa amane remanierea dupa sarbatori, startegia a fost schimbata rapid. Potrivit surselor citate, in interiorul PSD exista tensiuni, Liviu Dragnea avand informatii ca premierul Viorica Dancila face opozitie si aduna adepti. La sedinta Comitetului Executiv al PSD de miercuri au fost invitati toti ministrii.

PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei.

UPDATE PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 25 Motiunea contra ministrului justitiei va fi dezbatuta si votata incepand cu ora 15.

LIVETEXT PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader / Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, liderul social-democratilor din Vaslui, Dumitru Buzatu fiind unul dintre cei care a votat impotriva. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD----------------14:56 CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justitie, a Oanei Florea la Fonduri Europene si Tit Brailoiu la Romanii de pretutindeni14:33: CEx a decis retragerea sprijinului politic ministrului Justitiei12. 54 Liviu Dragnea si Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 12. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

Lideri PSD, inaintea sedintei CEx: Politica penala o face Guvernul. Ministrul Justitiei trebuie sa puna acest lucru in aplicare

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu si fostul vicepremier Paul Stanescu au facut declaratii inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD. Cei doi au vorbit despre posibilitatea remanierii lui Tudorel Toader si su.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

Liderii PSD acuza Pro TV de denigrarea Vasluiului. Ca argument, il prezinta pe Gheorghe Gheorghiu-Dej drept o personalitate reprezentativa a judetului

Organizatia municipala PSD Barlad, condusa de deputatul Adrian Solomon, a reactionat in urma emisiunii Romania, te iubesc!, in cadrul careia s-a prezentat saracia din judetul Vaslui, acuzand postul Pro TV de denigrare.

Ponta, despre liderii PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare. Cand stateau langa mine pe scena, de nu mai aveam loc sa respir, nu mai eram securist

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat sambata, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alaturi de PSD. Nu ne intoarcem in timp, a spus fostul premier.

VICTOR PONTA, DESPRE LIDERII PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ieri, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care ii critica acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )