Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prima reactie a premierului Viorica Dancila dupa rezolutia impotriva Romaniei

Antena3 Antena3,
Prima reactie a premierului Viorica Dancila dupa rezolutia impotriva Romaniei

Romania este pregatita pentru preluarea si exercitarea cu succes a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, sustine premierul Viorica Dancila. inca de la inceputul mandatului, Guvernul Romaniei a. continuă pe Antena3

Mesaj extrem de dur al premierului Viorica Dancila pe tema raportului MCV

Mesaj extrem de dur al premierului Viorica Dancila pe tema raportului MCV. Exista recomandari care ne cer sa ignoram Constitutia, afirma aceasta, care a subliniat ca Romania nu vrea sa iasa din Uniunea.

Viorica Dancila, dupa ce Finlanda s-a oferit sa preia presedintia Consiliului UE in locul Romaniei: Guvernul este pregatit. Propunerea vine in urma afirmatiilor lui Iohannis

Premierul Viorica Dancila a reactionat marti seara dupa ce Finlanda s-a oferit prin vocea premierului presedintia Consiliului Uniunii Europene inaintea Romaniei daca nu suntem pregatiti pentru acest.

Audierea premierului Viorica Dancila, amanata

Viorica Dancila va fi prezenta la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, de la ora 10. 00, la cererea deputatilor PNL. Aceasta va trebui sa le raspunda parlamentarilor la intrebarile referitoare la modificarile aduse legilor justitiei, la doar o zi dupa ce Parlamentul European a votat o rezolutie impotriva Romaniei, iar raportul MCV a fost emis intr-o nota extrem de critica la adresa Guvernului si Parlamentului.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Prima reactie a lui Tade dupa transferul la Dinamo

Francezul Gregory Tade a semnat marti cu Dinamo si se arata nerabdator sa debuteze in tricoul echipei din Stefan cel Mare.

Dupa DEZASTRUL provocat de MCV si de rezolutia pe statul de drept, Viorica Dancila se lauda cu cresterea economica: Suntem pe primul loc in UE! (VIDEO)

Dupa criticile devastatoare la adresa actualei guvernari formulate atat in rezolutia din Parlamentul European privind statul de drept din Romania, cat si in raportul MCV, premierul Viorica Dancila s-a laudat.

Premierul Dancila, prima reactie dupa propunerea Finlandei de a inlocui Romania la presedintia UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, in exclusivitate, la Sinteza zilei, ca Romania respinge categoric propunerea Finlandei de a prelua presedintia UE in locul nostru. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila: Rezolutia PE privind Romania, expresia unor interese electorale. Sunt dezamagita de concluziile raportului MCV(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat in termeni duri, la inceputul sedintei de Guvern de joi, rezolutia in privinta Romaniei, votata in Parlamentul European, precum si concluziile raportului MCV publicat de.

Viorica Dancila ia apararea jandarmilor care au batut protestatari: Rezolutia Parlamentului European este profund incorecta fiind expresia intereselor electorale

Premierul Viorica Dancila a reactionat marti seara cu un mesaj extrem de antieuropean privind rezolutia adoptata de Parlamentul European prin care Romania este condamnata pentru pasii inapoi facuti privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )