Libnet.ro
UNICEF

21:30

Serban Nicolae, precizare pentru prosti, despre scandalul din PSD: Eu nu particip la conspiratii si aranjamente

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae, precizare pentru prosti, despre scandalul din PSD: Eu nu particip la conspiratii si aranjamente

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a avut un mesaj foarte dur la adresa celor care au afirmat ca el ar fi in carti pentru preluarea PSD Bucuresti, acesta precizand ca nu ia parte la conspiratii si numindu-i prosti pe cei care au vorbit despre negocierile sale cu Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Postare pe blog-ul lui Adrian Nastase, despre scandalul din PSD

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, gazduieste pe blogul sau o analiza semnata de Marius Stoian in care situatia stangii pe esicherul politic este analizata minutios. Nu sunt un nostalgic.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

Comisia Parlamentului European va discuta pe 27 septembrie despre violentele din 10 august

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu a declarat astazi la Craiova, ca pe 27 septembrie Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European PE) va discuta, la propunere sa, despre ce s-a intamplat in Romania pe 10 august, discutii la care va participa si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Ponta, despre conflictul din PSD: Nu exista asa-zisa scrisoare, nu se va ntmpla nimic / Dragnea i va cumpara

Fostul premier Victor Ponta a spus vineri laAdevarul Liveca nu exista asa-zisa scrisoare, ci este doar o negociere intre Dragnea si baronii locali, pe functii si bani. Potrivit acestuia, nu se va intampla nimic, pentru ca Dragnea ii va cumpara, iar singurul lucru care il intereseaza pe Dragnea e sa castige timp pana cand se rezolva cu dosarele penale.

Noi detalii despre accidentul din Vrancea. Ce au aflat positistii despre soferul care a provocat carambolul - VIDEO

Tanarul galatean care, joi, a provocat un accident rutier in apropierea localitatii Garoafa din judetul Vrancea, soldat cu un mort si patru raniti, s-ar fi aflat sub influenta substantelor interzise, au.

Dumitru Buzatu la RFI, despre tensiunile din PSD: Daca se ncalzeste cazanul, risca sa explodeze, trebuie un CEX / Eu nu sunt un rascolnic

Calmarea situatiei din PSD depinde foarte mult de o convocare a Comitetului Executiv, declara la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care sustine ca nu se numara printre cei care sunt rascolnici. El spune ca pana acum nu exista nici o informatie certa privind existenta unor puncte de rezistenta, care sa solicite demisia presedintelui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )