Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comunicatul Antena 3 dupa anuntul candidaturii jurnalistei Carmen Avram la alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Comunicatul Antena 3 dupa anuntul candidaturii jurnalistei Carmen Avram la alegerile europarlamentare

Carmen Avram, realizatoarea celei mai premiate si apreciate emisiuni de anchete si reportaje - in Premiera -, a decis sa faca un pas important. Dupa 27 de ani de cariera remarcabila in presa scrisa si in. continuă pe Antena3

Carmen Avram candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare: Sunt un fan al democratiei

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Social-democratii spera sa obtina cel putin 14 locuri.

Cine este jurnalista Carmen Avram, cea care candideaza pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in Premiera de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Voi face si politica asa cum am facut si presa: onest,.

Carmen Avram face marele anunt, in aceasta seara, la Sinteza zilei

In aceasta seara, la Sinteza zilei, Carmen Avram face marele pas si marele anunt. Schimbare majora in viata celei mai premiate jurnaliste de investigatie din Romania. E seara premierelor, seara marilor sc.

PSD a validat lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb si Carmen Avram, primele doua nume

Update: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat lista partidului pentru europarlamentare. Iata primele 15 nume: 1. Rovana Plumb 2. Carmen Avram 3. Claudiu Manda 4. Chris Terhes 5. Dan Nica 6.

Jurnalista Carmen Avram, pe lista PSD pentru europarlamentare. Social-democratii care au prins locuri eligibile pe lista pentru euroalegeri

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, sustin surse din PSD pentru Adevarul.

Regele Iordaniei si-a anulat vizita in Romania, dupa anuntul lui Dancila privind ambasada din Israel

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si-a anulat o vizita in Romania, prevazuta initial pentru luni, in semn de protest dupa afirmatiile premierului roman Viorica Dancila despre mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )