Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis, intalnire cu Dragnea si Tariceanu la Parlament. Premiera: seful statului, intampinat de presedintele Senatului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, intalnire cu Dragnea si Tariceanu la Parlament. Premiera: seful statului, intampinat de presedintele Senatului

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9). Seful statului a fost intampinat de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform protocolului, si nu de un vicepresedinte al Senatului, cum s-a intamplat la alte vizite ale presedintelui in Parlament. La summit a participat si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Ana Maria Roman, despre decizia lui Klaus Iohannis: Doamna Kovesi a incalcat legile tarii

Ana Maria Roman a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Sistemul judiciar din.

Oana Zamfir, despre decizia lui Klaus Iohannis: A cantarit din perspectiva oportunitatii. Aceasta oportunitate vizeaza interesul direct al presedintelui

Adrian Ursu si Oana Zamfir au vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu e.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

Klaus Iohannis ataca Guvernul PSD: Presedintele transmite masuri clare privind politicile fiscale

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie de a aataca Guvernul PSD. Seful statului a transmis, miercuri, intr-un mesaj cu prilejul aniversarii a 105 de ani de la infiintarea Academiei de Studii.

Klaus Iohannis despre protestele din sanatate: Chestiunea trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata n curtea nimanui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la protestele unor angajati din sistemul sanitar, ca Guvernul ar trebui sa aiba o gandire unitara si sa rezolve aceasta chestiune. Aici se vede ca nu exista o gandire unitara la nivel de Guvern si este pacat. Ar trebui sa se formeze una. Aceasta chestiune trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata in curtea absolut nimanui, spune seful statului.

Klaus Iohannis, mesaj cu talc in apropierea Summitului NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9). in alocutiunea sustinuta in cadrul sesiunii de deschidere, seful statului a declarat ca Summitul.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )